Expeditie Kroost & Co

sunny cars toyota griekenlandExpeditie Kroost & Co, had ik ze maar gekend toen wij jonge kinderen hadden. In 2007 terug vertrokken wij in juni voor het eerst met een baby van 4 maanden naar Kreta. Wij houden van reizen, het liefst ver en we zitten niet graag op 1 plek. We willen sfeer proeven, cultuur snuiven! Ons begeven tussen locals en vooral heel veel zien. Een rondreis door Kreta leek een leuk compromis. En toegegeven, het was een prima vakantie. Er waren alleen twee dingen een beetje jammer… Ten eerste het feit dat het precies toen wij er waren achterlijk warm was. Temperaturen van tegen de 40 graden waren geen uitzondering. Niet zo handig met een baby, veel middagen brachten we door op de hotelkamer met de airco aan. Ten tweede bleek een deel van de accomodaties niet geweldig, eentje was zelfs ronduit smerig! Ook niet fijn met zo’n mini-kindje. Ik besloot ter plekke dat het voortaan anders moest.

Lees ook: Rondreis door Bosnië met kinderen

Expeditie Kroost & Co

Na lang zoeken vond ik een organisatie die helemaal is ingesteld op reizen met kinderen. Expeditie Kroost & Co. Wat dacht je van Bali, de Caribbean, Jordanie, Marokko of Nieuw-Zeeland? En niet te vergeten de prachtige Seychellen. Zie je het al voor je? Helderblauw schitterend water, je kindje dat op stralend wit zand met een schepje en een emmertje aan het spelen is? Geen enge dieren in de buurt, geen orkanen, geen groot tijdsverschil en verzekerd van prachtig weer? Klinkt als de ideale bestemming.

seychellen

Vorig artikelMarqt
Volgend artikelBits n’ pieces, etc
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in