Marqt

groentenIk kook graag. Vooral als ik tijd heb. Dat is meestal in het weekend. En zoals het een echte thuiskok betaamd, kook ik dan met verse spullen. Vandaar dat ik enorm fan ben van Marqt. Hier koop je direct van de producent je boodschappen. Kakelvers dus! En vaak biologisch. Marqt zit in Amsterdam en Den Haag. 

Lees ook: Vis eten in Utrecht

Inhoudsopgave

Eerlijk eten

Geen massa-gedoe zoals in de supermarkt, maar intiem en eerlijk. Tegenwoordig zijn er ook andere opties die eerlijk eten aanbieden, of zelfs aan de deur brengen, zoals Crisp. Toch houd ik er ook van om zelf te kunnen kijken hoe voedsel er uit ziet. Dat is het voordeel van offline shoppen. Voelen of de avocado rijp is, kijken of de vis glanst en heldere ogen heeft. Dat kan dus allemaal bij Marqt dus!

Vers koken

Lang leven alle online foodies die heerlijke recepten online hebben staan. Zij inspireren ons de hele dag, naast de kookboeken en magazines die ik ook regelmatig gebruik om deze verse producten tot een overheerlijk recept te verwerken. Zoveel smaken om te combineren tot de meest lekkere gerechten. Daar horen wel echt goede producten bij. Daar bespaar ik nooit op. 

marqt-beeldmateriaal-overtoom-13

Vorig artikelZelfpluktuin
Volgend artikelExpeditie Kroost & Co
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in