Hippe zakdoektasjes

Ben jij de laatste tijd ook zo vaak verkouden? Ik wel in ieder geval! Het is winter en dat betekent dat de virusjes in het rond vliegen. Overal waar je komt is wel iemand aan het snotteren en dan heb je het zo ook te pakken. Als je verkouden bent is er 1 ding heel belangrijk, namelijk dat er zakdoekjes in de buurt zijn! Zodat je die snotneus met enige regelmaat kunt afvegen. Nu hebben we hier op de redactie hele hippe zakdoektasjes ontvangen. Jawel! Tasjes waar je je zakdoeken in kunt bewaren, en ze zijn zo leuheukk! Kekke stofjes met roze, groen en fris wit. Deze tasjes zijn handig omdat je pakje papieren zakdoeken gewoon keurig erin blijft zitten en niet kreukelt. Ze kunnen ook gewassen worden en je maakt er natuurlijk de blits mee! Bij Funtastix kun je deze leuke zakdoektasjes kopen met verschillende motieven en printjes. Ze zijn ook grappig om cadeau te geven aan iemand die erg verkouden is. Op de website van Funtastix kun je deze tasjes voor €6,50 kopen

Namens Funtastix mogen we één zakdoektasje weggeven, dat verloot wordt onder de inzenders van de goede oplossing van de volgende opdracht: In de teksten op Funtastix zitten enkele woorden verstopt. Zoek de 6 vetgedrukte woorden in de categorie-beschrijvingen. Ze vormen samen een Nederlands gezegde. Laat je antwoord weten via dit formulier. De actie loopt tot 28 januari 2013.

Vorig artikelEen nieuw jaar, een nieuwe kalender
Volgend artikelGeef een beetje geluk
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in