Mijn top 3 verjaardagscadeaus bij Radbag

cupcake-toppers-radrag-traktatieZondag vier ik mijn verjaardag. Dan krijg je dus appjes met de vraag “of je nog iets weet”. Dat vind ik heel lastig. Zeker nu. Dit tijdelijk huis is vol, heel vol. Als ik straks in het nieuwe huis woon weet ik vast genoeg, maar nu? Pfff.

Maar goed, even terug naar mijn verjaardag. Ik kreeg toevallig net een bericht van Radbag, zo’n webwinkel met van die grappige gadgets, en besloot eens rond te neuzen. Toevallig zag ik nog wel wat dingetjes waar ik blij van werd. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor ze uitermate geschikt zijn als een klein en grappig verjaardagscadeautje.

radbag-verjaardagscadeaus

Top 3 cadeautips
  1. Ik hou van lifehacks, simpelweg omdat ze je leven makkelijker maken. Praktische, sneller zelfs. Naar dit boekje met lifehacks ben ik dus erg nieuwsgierig. Het lijkt me zeer nuttig, voor iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd. Die komt dus op mijn lijstje!
  2. Met het oog op de kerst en de winter vind ik deze koffiesjablonen grappig. Lijkt me tof om een rendier op een heerlijke cappuccino uit ons nieuwe koffieapparaat te kunnen serveren in het nieuwe huis straks!
  3. Ik kook het liefst met verse kruiden, dus toen ik deze ubercute diertjes zag met hun rugzakje gevuld met kruiden vond ik dat meteen een zowel briljante oplossing als een schattig. Staat toch superleuk in de vensterbank?

toppers-cupcake

Free Printable cupcake toppers

Terwijl ik het het verlanglijstjes maakte, stuitte ik ook nog op iets anders. Radbag had namelijk een leuke free printable online staan met grappige caketoppers. Onder andere van hippe unicornis. Het toeval wil, dat Lenthe deze week aan de beurt is op school om iets lekkers mee te nemen op vrijdag bij de limonade. Ze is gek van eenhoorns, ze loopt ook de hele tijd met de eenhoorn van Ostheimer te sjouwen thuis.

Dus printte ik de caketoppers uit, bakte samen met haar op donderdag cupcakes en we hadden een superleuke traktatie om het einde van de week te vieren.

Ziet er leuk uit toch?

caketoppers unicorn

Vorig artikelOrigineel overnachten in een pipowagen
Volgend artikelDeze kinderfilm moet je zien, bekijk de trailer!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in