Geef een beetje geluk

Het einde van het jaar nadert. Als ik terugkijk was het een goed jaar, met als hoogtepunt natuurlijk de geboorte van Lenthe op 12 april. Heel speciaal om nog een 3e keer de ontwikkeling van zo’n klein mensje te mogen meemaken. Natuurlijk waren er ook wel wat mindere dingen. Ik voelde me de eerste 4 maanden van het jaar niet fantastisch, had veel pijn en was dag in dat uit niet fit door de zwangerschap. Daarna ging het al snel beter, tot ik in oktober een stukje bot in mijn knie brak en een gezwelletje moest laten verwijderen uit mijn pols. Geen dramatische dingen, maar een en ander leverde een hoop stress op omdat ik niet goed kon werken. Maar, over het geheel genomen was 2012 een gelukkig jaar. Helaas weet ik dat er ook mensen zijn die een minder gelukkig jaar hadden. Zij kregen te maken met het overlijden van iemand, of een ernstige ziekte. Hun jaar stond in het teken daarvan, en dat valt niet mee. Deze mensen gun ik in 2013 geluk. Om dat symbolisch kracht bij te zetten is het leuk om ze met oud & nieuw een lief cadeautje te geven, zoals bijvoorbeeld een hoefijzer. Hoefijzers staan al eeuwen lang bekend als geluksbrengers, in de hele wereld. Voorwaarde is wel dat je ze ophangt boven een deur, met de opening naar boven. Zo kan al het kwade door de opening “opgevangen” worden. Ken jij iemand die je graag symbolisch wat extra geluk wilt meegeven voor 2013? Dan is dit een supercadeau! Je koopt ze bij Hoefijzers.nl.

Namens Hoefijzers.nl mogen wij 3 hoefijzers weggeven. Laat ons via dit formulier weten wie volgens jou wat extra geluk heeft verdiend en waarom. Daarnaast willen wij graag weten wat een “budget” hoefijzer kost. Deze actie loopt tot en met 28 januari.

Vorig artikelHippe zakdoektasjes
Volgend artikelEzelen met Homemade Happiness
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in