Activiteiten rondom het thema tanden wisselen

high-teeth-tanden-wisselenNadat je maanden zat te turen of dat eerste tandje al kwam toen je kindje nog baby was, is het nu zover dat je kind in de kleuterleeftijd of groep 3 de eerste tand gaat wisselen. Een bijzondere periode voor kinderen. Ze voelen zich heel groot als ze een wiebeltand hebben. Bovendien is het een uitgelezen moment voor ouders om het belang van goed poetsen aan te leren. Kinderen staan daar nu voor open.

Om die reden startte ik de website High Teeth in 2013. Inmiddels hebben al vele ouders dankbaar gebruik gemaakt van de leuke gratis printables die je er kunt vinden. Ook worden er aan de lopende tandendendoosjes, boeken over het wisselen van tanden, het unieke tandenfee deurtje, het tanden stempeltje, buttons & kaarten met “hoera, mijn tand is er uit!” en tandenpostkaarten besteld. Niet alleen ouders weten ons steeds beter te vinden, ook scholen maken van het wisselen van tanden steeds vaker iets bijzonders.

deurtje tandenfee

Reden genoeg dus om dit nog eens onder de aandacht te brengen. Want jij wilt toch ook je kind een bijzondere herinnering meegeven aan het wisselen van de eerste tand? Maak er, net als ik, een nieuwe traditie van en laat je kind een High Teeth geven voor vriendjes en vriendinnen. Ik kan niet wachten tot onze Yuren zijn eerste wiebeltand heeft….

deurtje van de tandenfee

Vorig artikelBlog-interview Uit Pauline’s Keuken
Volgend artikelFeel Good shop tips op Blue Monday
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here