Hoe je je tafel beschermt met een hip tafelkleed

Wij hebben al jaren een grote houten tafel die niet bewerkt is. Heel mooi, maar je ziet er alles op. En nee, we hebben geen tafelkleed want die vind ik vaak zo suf! Maar zeker met kinderen is zo’n onbewerkte tafel niet heel praktisch. Niet alleen bij het eten, maar ook bij knutselen of kleuren gebeuren er vaak ongelukjes. Voor je het weet ligt er een klodder appelmoes op je tafel of staat er een paarse stift streep dwars over het midden. Zonde!

Een oplossing vind je bij 1001Tafelkleden.com; zij verkopen heel veel hippe kleden. Van een prettig geprijsd pvc tafelzeil tot een luxe afwasbaar gecoat katoenen tafelkleed. Natuurlijk wordt je kleed op maat gemaakt en in alle vormen die je maar wenst. Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en ellipsvormig, alles kan. Ook een grote tafel levert voor 1001Tafelkleden geen probleem; in het assortiment zitten kleden tot 280 cm breed!

Er zijn verschillende soorten tafelkleden verkrijgbaar. Ten eerste het tafelzeil. Een vriendelijk geprijsd zeil, waterdicht en gemaakt op basis van pvc, dus heel gemakkelijk af te nemen. Het zeil is verkrijgbaar tot 180 cm breed.tafelzeil_intro_2

Het afwasbare gecoat tafellinnen is mijn favoriet. Het is heel mooi en heeft een luxe uitstraling; de basis is van stof en het zeil heeft een waterdichte coating. Dit kleed is verkrijgbaar tot maar liefst 280 cm breed! Verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals brocante, vintage, modern en retro.

tafellinnen_intro

Plakfolie of kleeffolie is ook super handig. Je gebruik het om snel en gemakkelijk een kastje, boekenplank, deur of doos op te fleuren. Als de ondergrond maar schoon en droog is, plak je de folie er super gemakkelijk op. Een kleine moeite met een groot effect!

plakfolie_introbeschermmat_finalLast but not least verkoopt 1001 Tafelkleden ook nog tafelbescherming.

Tafelzeil en gecoate tafellinnen bieden bescherming tegen water en vuil, maar soms is het prettig om een extra dikke bescherming onder het tafelkleed te gebruiken. Voor als je peuter met een omgekeerde vork op tafel timmert bijvoorbeeld. Met een extra ondertafelkleed is dat geen probleem. Favoriet in deze categorie is de doorzichtige tafelbeschermmat, die als een soort flexibele glasplaat op je tafel ligt.

 

 

Vorig artikelHoe kinderen heerlijk buitenspelen met het fijnste speelgoed
Volgend artikelHandige medische apps
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in