BellaCollana

Van sieraden kun je nooit genoeg hebben. Ik vind het leuk om steeds wat anders te dragen, te combineren met mijn kleding. En er verschijnen ook telkens nieuwe webshops op het internet waar je je kunt vergapen aan mooie armbanden, kettingen, oorbellen, ringen enz. Als je wilt kun je de hele outfit doorstylen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook juist een beetje tegendraads zijn, iets kiezen dat wel past maar niet geheel in de lijn ligt. Soms een beetje extravert. Ik hou er wel van… Bij BellaCollana kun je in ieder geval goed shoppen. Een heel bijzondere stijl, net weer even wat anders dan de glazen kralen die je vaak ziet. De foto’s op de site laten perfect zien hoe je deze sieraden kunt combineren met je kledingstijl. De kettingen zijn lekker opvallend, zodat je met een echte eye-catcher rondloopt. Zul je zien dat ieders ogen eerste even afglijden naar je ketting. Let maar op! En het allermooiste is: bij BellaCollana betaal je GEEN verzendkosten!

Voor de winactie stelt BellaCollana een ketting met bijpassende armband beschikbaar. En die zijn moohooi! Zeker demoeite waard dus om een gokje te wagen. De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is: welke rubrieken heeft www.bellacollana.nl? Het antwoord geef je door via dit formulier en wie weet mag jij straks rondlopen met deze hippe sieradenset! De actie duurt tot 19 maart 2010.

Vorig artikelHippe Geboortekaartjes
Volgend artikelFeito Com Amor
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in