Free Printable kalender voor 2016

Schermafbeelding 2015-12-21 om 16.41.17Nu de kerstdagen achter de rug zijn maken we ons op voor de afsluiting van het oude jaar en de start van het nieuwe jaar. Wat het oude jaar ons heeft gebracht weten we inmiddels, wat het nieuwe jaar ons zal brengen is altijd weer spannend. Wat we in elk geval allemaal nodig hebben, is een kalender voor het overzicht.

Wij drukke mama’s hebben orde en structuur nodig. Hoe meer kinderen, hoe meer afspraken die je moet onthouden. Speelafspraakjes, sporten, hobby’s, dingen die mee moeten naar school, bezoekjes aan de huisarts of tandarts, boodschappen die je nog moet doen, noem maar op.

Zonder handige maandplanner of agenda zou ik compleet verloren zijn. En daarom vroeg ik Nelleke Wouters of ze er eentje in hip & hot stijl voor mij kon maken. Een mooie printable, waar jullie allemaal van kunnen profiteren. Voor wie de beschikking heeft over een plotter, die kan het hele jaar ineens uitprinten. Zo niet, dan maand voor maand. Je plakt ‘m eenvoudig met masking tape op de muur en kan er alles op bijhouden. Bovendien is het een plaatje om naar te kijken. Ik word er blij van!

Wil jij deze kalender downloaden en uitprinten? Dat kan hieronder. Klik op de naam van de maand of het plaatje en dan kun je de pdf uitprinten.

Januari

kalender 2016 Februari

kalender 20162
Maart

kalender 20163 April

kalender 20164 Mei

kalender 20165 Juni

kalender 20166 Juli

kalender 20167
Augustus

kalender 20168 September

kalender 20169
Oktober

kalender 201610 November

kalender 201611 December

kalender 201612

 

Vorig artikelFijne kerstdagen en onze kerstkaart
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #49
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

11 REACTIES

  1. Wat een gezellige kalender …Ik zocht iets om op bij te houden hoe de status van mij crowdfunding voor mijzelf is …aangezien ik zelf spaar…vrienden , familie en onbekenden doneren online en als laatste heb ik een spaarpot staan waar ik alle extra’s in doen al dan niet gesponsord. …..En ik wordt helemaal blij van deze kalender. Ik ga hem gelijk uitdraaien en mijn doel datum erop in zullen en de tussenstand .

  2. Super leuke kalender! Ik gebruik hem nu om mijn examens in te plannen. Ik heb op mijn blog een artikel over studietips geschreven en jouw kalenders er in vermeld!

  3. Benieuwd naar de kalender voor 2017 🙂
    Die van 2016 was zo tof!
    Hangt in de keuken voor mijn 3 kids, waar het huiswerk, speelafspraakjes, verjaardagen & sporten duidelijk op staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in