Kleding voor kleine mannen

Kinderkleding kan heel leuk zijn. Maar dan moet het ook wel een beetje betaalbaar blijven. Het Nederlandse kleding merk Petrol te koop bij Roos en Tijn is daarom heel leuk! Ze hebben leuke hippe kleding voor de ‘kleine mannen’ in de maten 116 t/m 176. Een leuke extraatje aan deze kleding is dat exact dezelfde kleding ook voor de volwassenen te koop is. Vader en zoon lopen er dan helemaal gematcht bij! De kleding is in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar, met de stoere afdrukken lopen de jongens helemaal zoals de laatste trends bij. Roos en Tijn verkopen ook een aantal accessoires bij de kleding, zodat je hele outfit van Petrol kan zijn.

Alles is ook goed met elkaar te combineren. Roos en Tijn verkopen nog veel meer leuke  merk kleding, ze hebben een overzichtelijk schema waar je op merk kan zoeken. Maar ook per soort/maat of per seizoen. Zo kan je makkelijk jou favoriete merk even opzoeken.

Wil jij ook graag een petrol shirt winnen? Roos en Tijn geven twee t-shirts met korte mouwen naar keuze weg. Je maakt kans op een van deze shirts als je de volgende vraag goed beantwoord: Wat kost  het goedkoopste Petrol t-shirt bij Roos & Tijn ? Vul je antwoord in op dit formulier.

Deze actie loopt tot 30 april 2011.

Vorig artikelGreen.2 magazine
Volgend artikelFirstbike
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in