Heerlijk avondje uit eten in Den Haag

10689455_861917420515534_7359365481872000870_nVerborgen pleintjes. Het klinkt zo fijn en dat ís het ook. In Den Haag, de stad waar ik ben geboren en ben opgegroeid, heb je nogal wat van die pleintjes. Vaak ook plekken waar de toeristen juist niet komen en dat is natuurlijk wel zo fijn. Heb je het plein als het ware een beetje voor jezelf. Eén van die fijne pleintjes in de stad is het Anna Paulownaplein. Het plein bevindt zich in de Zeeheldenbuurt, vlakbij het Vredespaleis en het Panorama Mesdag.

Lees ook: Special Bite

Heerlijk avondje uit eten in Den Haag

Het plein is door de bescheiden schaal, de prachtige panden én de oude bomen één van de mooiste pleinen van de stad. Het is er eentje met een zuideuropese uitstraling en biedt een paar fijne horeca gelegenheden. Mijn favoriet op het plein is zonder twijfel Wicked Wines. Mooie kaart, Frans Aziatische keuken (heel verrassend!), een internationale wijnkaart, een warm welkom en heel vriendelijke bediening met verstand van zaken. Meer heb ik voor een gezellig avondje uit eten niet nodig. Ik laat me daar graag verwennen en geniet van de heerlijke gerechten en mooie wijnen van de kaart.

Wicked Wines

Wil jij ook uit eten in Den Haag? Dan raad ik Wicked Wines van harte aan. Je profiteert t/m 31 december 2014 van de korting die we mogen aanbieden. Als je telefonisch reserveert voor een diner zul je daar zeker geen spijt van krijgen. Alleen al voor het interieur zou je willen gaan. Zo leuk ingericht! 

Heerlijk avondje uit eten in Den Haag

 

Vorig artikel9 schoencadeautips onder de 5 euro
Volgend artikelFlavourites Live 2014: win kaarten!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in