Jonge Gezinnen Beurs

Afbeelding 447Yoehoe, het is weer bijna tijd voor de Jonge Gezinnen Beurs! Dit altijd hippe gezinsevenement vindt plaats van 5 t/m 8 november 2009 in Hal 3 en 4 van de Jaarbeurs in Utrecht. Van 10 tot 5 uur kunnen zwangeren, (groot)ouders en kinderen t/m ongeveer 8 jaar hun hart ophalen aan alle mooie spulletjes die er te zien en de koop zullen zijn. Dit jaar zijn er extra veel speelgoedshops, dus wil je alvast goedkoop je sinterklaascadeaus inslaan, dan is dit je kans! Natuurlijk is er ook weer vanalles te doen. Er is speelgelegenheid en er zijn optredens van oa Bumba, Sprookjesboom, Nijntje en Woezel & Pip voor de kindjes. Er zijn leuke, creatieve workshops, je kunt stylingadvies krijgen en je kunt professioneel op de foto. En zoals ieder jaar zijn er ook nu weer prima faciliteiten om je kindje te voeden, verschonen of om te kolven.

Afbeelding 411

Zin om te gaan? De kaarten zijn in de voorverkoop met €4,00 korting verkrijgbaar via de website van de Jonge Gezinnen Beurs. Je betaalt dan €12,50. Maar misschien heb je wel geluk! Hip & Hot mag namelijk 5 x2 kaarten weggeven! Kun je helemaal gratis en voor niks deze hippe beurs bezoeken. Wil je kans maken op deze kaarten? Laat dat dan via dit formulier aan ons weten. Deze actie loopt tot 30 oktober 2009, daarna zullen de kaarten direct worden verstuurd, zodat je ze op tijd voor de beurs in huis hebt.

Afbeelding 443

Vorig artikelFleuriginal
Volgend artikelHuggalugs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in