Fluffels

Ik had er nog nooit van gehoord, jullie misschien ook niet, maar er is een nieuw soort knuffel op de markt. Handgemaakt en ontworpen door Mariska van Fluffels. En jawel, het heet dus ook een Fluffel. Ze zijn lekker zacht en dus heel knuffelbaar, maar rekenen af met het feit dat een knuffel altijd schattig en lief moet zijn. Fluffels zien er namelijk een beetje monsterlijk en gestoord uit. Maar ook grappig. Daardoor zijn ze heel erg leuk! Ik kreeg een blauwe Fluffel voor Yuren en zoals je op de foto kon zien was hij meteen verkocht. Een dikke glimlach verscheen op zijn gezicht! Ook mijn dochter ging er meteen mee aan de haal, dus zelfs meisjes kunnen dit grappige knuffelbeest waarderen. Wil je zelf je Fluffel maken? Dat kan, Fluffels verkoopt ook DIY pakketten!

Hip & Hot lezers kunnen deze maand namens Fluffel een Tumsy de bunny ketting winnen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is even op de website van Fluffels te kijken welke jij de leukste vindt. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij de prijs in ontvangst nemen!

Vorig artikelFoto in lijst
Volgend artikelLilalabeltje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in