Een hippe verjaardagsmuts

Voor kinderen is hun verjaardag een feestdag waar ze het hele jaar naar uitkijken. Jarig zijn is je van het, je staat de hele dag in het middelpunt van de belangstelling, je krijgt cadeautjes, er is taart en …..een hippe verjaardagsmuts. Tenminste, hier in huis wel. Op de meeste scholen krijgen kinderen er natuurlijk ook eentje van de juf of meester, maar thuis is het nog niet overal een traditie. Tijd om daar verandering in te brengen!

Een hippe verjaardagmuts

Een superleuke muts kun je natuurlijk prima zelf maken. Koop wat gekleurd papier, glitters en lijm en ga aan de slag. Kinderen zullen ook met jouw eigen creatie superblij zijn. Ben je niet zo handig, of wil je iets echt speciaals voor je kind? Kijk dan eens in de webwinkel van Studio Kisa. Hier heb ik de zeemeermin verjaardagsmuts van Fee vandaan. Toen ze 2 jaar werd, heeft zij deze muts de hele dag mogen dragen. Met name het glinsterende papier was een groot succes. Ze liep de hele dag met de muts te sjouwen en als ze ‘m af deed keek ze vol bewondering naar de zeemeermin. Hij was ook zo mooi…

Thema

Als je een feestje hebt in een speciaal thema, dan kun je eens kijken of er een muts is die bij dit thema past. Denk aan een dierenthema, of piraten, ridders, circus, zeemeerminnen of brandweerauto’s. Extra leuk als de muts matcht met het thema van het feest. Voor de jongens zijn er vooral voertuigen en dieren, voor de meisjes dus zeemeerminnen, dieren en ballerina’s. Elk meisjeshart zal er harder van gaan kloppen, zo’n mooie muts is natuurlijk top!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in