Een hippe verjaardagsmuts

Voor kinderen is hun verjaardag een feestdag waar ze het hele jaar naar uitkijken. Jarig zijn is je van het, je staat de hele dag in het middelpunt van de belangstelling, je krijgt cadeautjes, er is taart en …..een hippe verjaardagsmuts. Tenminste, hier in huis wel. Op de meeste scholen krijgen kinderen er natuurlijk ook eentje van de juf of meester, maar thuis is het nog niet overal een traditie. Tijd om daar verandering in te brengen!

Een hippe verjaardagmuts

Een superleuke muts kun je natuurlijk prima zelf maken. Koop wat gekleurd papier, glitters en lijm en ga aan de slag. Kinderen zullen ook met jouw eigen creatie superblij zijn. Ben je niet zo handig, of wil je iets echt speciaals voor je kind? Kijk dan eens in de webwinkel van Studio Kisa. Hier heb ik de zeemeermin verjaardagsmuts van Fee vandaan. Toen ze 2 jaar werd, heeft zij deze muts de hele dag mogen dragen. Met name het glinsterende papier was een groot succes. Ze liep de hele dag met de muts te sjouwen en als ze ‘m af deed keek ze vol bewondering naar de zeemeermin. Hij was ook zo mooi…

Thema

Als je een feestje hebt in een speciaal thema, dan kun je eens kijken of er een muts is die bij dit thema past. Denk aan een dierenthema, of piraten, ridders, circus, zeemeerminnen of brandweerauto’s. Extra leuk als de muts matcht met het thema van het feest. Voor de jongens zijn er vooral voertuigen en dieren, voor de meisjes dus zeemeerminnen, dieren en ballerina’s. Elk meisjeshart zal er harder van gaan kloppen, zo’n mooie muts is natuurlijk top!

 

 

Vorig artikelHet is altijd rokjesdag met een rokje van Amsterdam Selection
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #116
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in