Kind aan huis

kindaanhuisHet wordt duidelijk slechter weer, de kindjes kunnen niet meer lekker de hele dag buiten spelen. Dat kun je ze niet aan doen met die herfstige buien. Maar ja, wat moeten ze dan binnen. Een keertje lezen, een keertje knutselen, koekjes bakken, beetje tv kijken en dan heb je het wel weer gehad. Nou, niet dus! Er zijn nog veel meer leuke ideetjes! En je creeërt ze allemaal in je eigen huis. Je vind ze in het boek Kind aan Huis van Sam Scarborough. Dit boekje, dat slechts €15,00 kost, staat vol met zelfmaakideeën om voor je kind een binnen- en buitenspeelpaleis te maken! Zo’n hippe wigwam maak je gewoon zelf: een paar stokken zoeken in het bos, mooi stofje naaien en klaar. Je klapt ‘m in als er niet mee gespeeld wordt, en hij staat zo op als er een tentje gemaakt moet worden. Voor binnen en buiten te gebruiken, natuurlijk. Ook zag ik een leuke spelletjestafel om zelf te maken, een grappig vissenspel, een gezellig leeshoekje, een hinkelbaan. Alles goedkoop en simpel te maken, in een handomdraai neer te leggen of weer op te ruimen. Dat wordt heerlijk binnen spelen deze winter, en in het voorjaar gewoon weer lekker naar buiten!

wigwam

Wil je het boek winnen? Dat kan vandaag heel makkelijk. Vul het formulier in en laat weten waarom jij dit boek wel kunt gebruiken. Deze actie loopt tot 3 november 2009.

Vorig artikelGeboortespandoek
Volgend artikelFoto Armbanden
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in