Foto weekoverzicht #94

z8-feetjeEn weer een week voorbij! Dat betekent ook een week dichter bij de oplevering. Deze week is het zover, maar ook afgelopen week waren we druk met het nieuwe huis. Gelukkig was er ook ruimte voor wat leuke dingen. Ik had helaas minder tijd om te sporten, maar daardoor wel meer tijd om met de kinderen door te brengen en aan mijn website te werken. Er kwamen onder andere een heleboel leuke nieuwe producten binnen. Dit is mijn weekoverzicht!

Maandag

Een superhectische en ook best spannende dag! Ik ging om kwart voor 8 de deur uit en was pas tegen twaalven ‘s avonds thuis. Als eerste moest ik de auto wegbrengen naar de garage voor een grote beurt. Daarna ging ik lopend naar het radiologisch centrum in Rijswijk voor een echo van mijn borst. Ik had al een poosje een deukje in mijn borst zitten. Maik zag het ook. In diezelfde borst zit al zeker 15 jaar een knobbeltje. Daar is ook al 2 keer in geprikt en dat is een goedaardig knobbeltje, een fibroadenoom. Toch hoor je altijd dat als je een deukje of andere verandering ziet, je dan even naar de huisarts moet. Toen ik voor het uitstrijkje moest vanwege het bevolkingsonderzoek, besloot ik de huisarts maar eens naar dit deukje te vragen. Hij vond dat ik er toch maar even naar moest laten kijken. Dat ik me zelf niet echt zorgen maakte, blijkt wel uit het feit dat ik nog ruim een maand wachtte tot ik de afspraak voor de echo maakte. Maar op de ochtend zelf was ik toch behoorlijk zenuwachtig. Stel dat…?

Fibroadenoom

De arts heeft goed gekeken en alles zag er rustig uit. Hij zag wel het knobbeltje, maar vond het nu niet nodig om er nog een keer in de prikken. Het leek niet gegroeid en zag er rustig uit. Het beeld van fibroadenoom werd bevestigd. Geen zorgen dus, en geen vervolgonderzoeken. Opgelucht ging ik weer naar huis. Waar dat deukje dan vandaan komt, geen idee. Misschien ontstaan doordat ik al ruim 10 jaar borstvoeding geef en inmiddels ook de 40 gepasseerd ben. Dan word je huid wat slapper. Helaas kwam er die dag ook nog slecht nieuws: de auto had weer allerlei mankementen en de totaalprijs was ruim €1500,00. Jullie begrijpen, dat komt heel onhandig uit als je ook nog een heel nieuw huis moet afbouwen en inrichten. Balen! Ik lunchte met mijn collega’s bij Capriole Café en had nog een afspraak ergens voor mijn werk.

instock-okt-2016

Bridget Jones Diary

‘s Avonds ging ik een hapje eten met Joyce bij Instock in Den Haag om vervolgens met haar en Niky naar Bridget Jones Baby te gaan. Die film was erg leuk, ik heb gelachen. We sloten de gezellige avond af met een drankje en toen gingen we huiswaarts. Leuke avond was het!

Dinsdag

De gastouder was eerder gekomen, want ik had een supervroege afspraak. Die duurde tot 11 uur, daarna moest ik naar een vergadering en vervolgens zat ik bij een zorgcommissie. Drukke dag dus, en ‘s avonds zo moe dat ik geen puf meer had voor de sportschool. Die sloeg ik over en ik ging op tijd naar bed.

Woensdag

De ochtend was redelijk rustig, de middag druk met afspraken. Maik moest voor de voorschouw van het huis. Dat is eigenlijk een soort voor-oplevering. Ik kon er niet bij zijn, vanwege werkafspraken. Uiteindelijk was het ook niet interessant. Maik had veel punten allang doorgegeven. Nu nog hopen dat ze ze deze week zullen oplossen. Maik was daarna bij Kek Delft gaan werken, ik zocht hem na mijn werk daar op. Samen aten we bij restaurant LEF. Dat kende ik niet, maar het is leuk om de Delftse restaurantjes uit te proberen. De gastouder at pannenkoeken met de kinderen.

restaurant-lef

Hippies

Het werd een snelle hap, want we moesten om 20.00 uur bij de nieuwe school van Yuren zijn voor een ouderavond. Toen we weg wilden gaan, bedachten we dat Maik met de bakfiets was en ik daar niet achterop kon vanwege het fietsstoeltje. Daar hadden we even niet aan gedacht. Daarom moest ik IN de bakfiets. Nogal eng, ik voelde me heel kwetsbaar. We leken wel een stel hippies. Voor Maik was het ook zwaar, maar gelukkig zijn we niet gevallen. De ouderavond was interessant en ook leuk om alle ouders te ontmoeten. Lenthe heeft ook eindelijk een plekje op deze school, dus hopelijk kan zij in november starten. Heel fijn, dat scheelt een hoop logistiek gedoe.

in-de-bakfiets

Donderdag

In de ochtend moest ik op schoolbezoek, dus ik bracht Fee bij mijn schoonouders. Na mijn afspraak haalde ik haar op en lunchte mee. Toen ik wegging, was het alweer bijna 3 uur, dus ik kon meteen alle kinderen ophalen. Best een drukke dag dus. Ook nu was ik ontzettend moe, dus sporten werd ‘m niet.

Vrijdag

Een lekker thuisdagje met Fee en Lenthe. Ik had Lenthe ook thuisgehouden, ze was zo moe. Helaas was ze dat thuis ook, ze was heel huilerig en wilde niks. Vermoeiend. We hebben nog wel wat geverfd en spelletjes gedaan. Daarna iedereen weer van school gehaald. Toen we langs het nieuwe huis kwamen, zagen we dat eindelijk de steigers bijna weg waren. Het lijkt steeds meer een echt huis.

huis-rijswijk-buiten

Zaterdag

Op zaterdag brachten we de kinderen al vroeg naar opa en oma. Maik had namelijk op Facebook een cheque ter waarde van €500,00 bij Jan Groen Tegels gewonnen. Superleuk natuurlijk! Die gingen we ophalen en meteen tegels uitkiezen voor de badkamer en wc’s. Dankzij de hulp van een hele vriendelijke en goed meedenkende verkoper (en dat zeg ik niet alleen, omdat we die cheque wonnen, dat was ook echt zo) zijn we heel goed geslaagd. Daarna gingen we nog even naar de IKEA om wat dingen te kijken en toen naar Maiks ouders. Daar bleven we eten, terwijl Sterre naar een Halloweenfeestje moest. We waren dus laat thuis en de kinderen lagen laat op bed. We hoopten dat dit betekende dat ze niet zo vroeg wakker zouden zijn, maar dat hadden we mis…

jan-groenvlierbloesem-ikea

Zondag

Fee had de slechtste nacht sinds tijden. Ik denk dat ze wel 4 keer wakker werd en wilde drinken. Terwijl ze regelmatig doorslaapt en dan helemaal niet hoeft te drinken. Balen dus. Tot overmaat van ramp stond Yuren om 6 uur weer naast ons bed en hij deed zo hard met de deur, dat Fee ook weer wakker werd. Ik was dus al chagrijnig voor de dag begon. Deze dag ging ik wel sporten, en goed ook. Lekker een uur cardio en een uur krachttraining gedaan. Even wat inhalen van afgelopen week.

Nieuwe producten

De rest van de dag heb ik wat nieuwe producten online gezet, zoals deze leuke versierwas voor kaarsen en Stockmar plakkaatverf. Ik heb met de kinderen geverfd en kaarsen versierd, want ik wilde de versierwas natuurlijk wél uitproberen. Ik ben enthousiast!

versierwas-stockmarStockmar versierwas voor kaarsen

Deze week wordt de week van de oplevering. Hoe dat verloopt, lezen jullie volgende week!

Vorig artikelEerste hulp bij “geen tijd om te koken”
Volgend artikelWat is de achtergrond van Sint-Maarten?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Fijn dat het niets ernstigs was met je borst. En die wax voor de kaarsen gaan we bestellen en uitproberen. Super leuk!

    • Dank je, ik ben ook opgelucht. En leuk van de wax. Echt fijn spul en je hebt er meer dan 1 jaar plezier van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in