Foto weekoverzicht Judith #175

Eigenlijk was het best een relaxte week zo na de meivakantie. Ik had het niet heel druk met werk en thuis liep ook alles op rolletjes. Wel was ik een paar dagen extreem moe, wat ik eerst niet kon plaatsen, maar later begreep ik ineens waar het vandaan kwam. En ik ontmoette een heuse BN-er (al moet ik eerlijk bekennen dat ik ‘m zelf niet kende, haha) Dit en meer lees je in mijn weekoverzicht.

Maandag

Het lijkt alweer zo lang geleden, maar afgelopen maandag zat ik nog gewoon op een terrasje in Athene! Ik was ‘s morgens van boord gegaan in Pireaus van de Celestyal Cruise en we deden nog een dagje genieten in Plaka en wat highlights met een busje. Er was zelf nog een heel klein beetje tijd voor een lunch bij een heel leuk tentje voor we weer in het vliegveld naar Nederland stapten. Eenmaal op Schiphol zat alles tegen trouwens. Ik ben heel snel naar de treinen gegaan, want ik had alleen handbagage en wilde de kindjes nog zien dus hoopte op de trein van iets over 8. Die had ik ook gehaald, maar wegens een seinstoring ging hij niet. De alternatieve trein die ik nam ging maar tot Den Haag ipv Delft en daar is Maik me gelukkig komen ophalen. Maar Lenthe en Fee sliepen toen al. Gelukkig waren ze de volgende ochtend ook blij me te zien.

Dinsdag

Op dinsdag had ik eigenlijk 3 afspraken, maar 2 werden er afgezegd dus bleef er nog maar eentje over. Ik vond dat niet heel erg, want het was lekker weer en ik had genoeg te doen na 2 weken meivakantie. Mijn mailbox zat vol. Ik heb dus gewoon lekker zitten werken thuis, 2 keer een kopje thee in de zon gedronken en ben ‘s middags nog naar een paar afspraken geweest. Eind van de dag ben ik gaan sporten, want dat was wel nodig na 4 dagen niks.

Woensdag

In de ochtend had ik een overleg op een school. Daar waren ze aan het filmen en ik raakte in gesprek met de filmers. Ik herkende ze niet, maar de ene bleek de man van een oud collega te zijn en de andere een heuse BN-er (waar ik pas achterkwam nadat hij dat vertelde, want ik kijk geen Goeie Tijden en Onderweg naar Morgen enzo). Erik Bouwman was het. Hij heeft ook meegedaan aan Idols, en toen ik dat google begon me wel iets te dagen. ‘s Middags had ik geen afspraken en heb ik wat administratie werk gedaan. Was daarna aardig bij met de mail. Ook nu eind van de dag mezelf nog even naar de sportschool gesleept en ik moest ook de kinderen ophalen van de opvang, want Maik was laat thuis. Dus de hele avondspits alleen gedraaid. Maar ik klaag niet, want dat had Maik 4 dagen moeten doen toen ik naar Griekenland was 🙂

Oh ja, ik droeg die dag een broek en vroeg op instagram of ik dat vaker moest doen of niet. Ongeveer 93% vond van wel!

Donderdag

Al vroeg in de ochtend moesten we naar de tandarts. Daar was gelukkig alles goed. Daarna zijn we naar huis gegaan. Ik heb daar wat gewerkt, want ik moest nog wat compenseren van de maandag die ik gemist had. Net na lunchtijd moest ik me melden bij de GGD voor de inentingen van de volgende persreis. Ik ga dan naar Tunesië, en daar moet je hepatitis A en DTP voor hebben. Deze waren allebei verlopen bij mij. Het was nogal een toestand om er te komen, want mijn navigatie had het mis en zo stond ik op een compleet andere plek dan moest en kwam ik dus te laat. Dat was gelukkig geen probleem. Na de spuiten ben ik naar huis gereden. Ik had eigenlijk ‘s middags een afspraak, maar ook die werd afgebeld, dus hoefden de kinderen niet naar de oppas en konden ze gewoon thuis blijven. Ik heb ze wel voor de tv gezet, zodat ik nog wat kon doen. ‘s Avonds wilde ik gaan hardlopen, maar ik was moe, moe, moe. Ik kon mezelf echt niet motiveren dit keer en ben vroeg naar bed gegaan.

Vrijdag

Ook op vrijdag was ik supermoe. De hele dag. Ik snapte niet waarom. Ik heb ‘s morgens wel gewassen, schoongemaakt en ben rond 12 uur naar de Vrije School gegaan om te kijken bij het Pinksterfeest van Yuren en Lenthe. Daarna heb ik ze mee naar huis genomen en ben ik op de bank gaan liggen. Ik was niet vooruit te branden, echt bizar. Ik begreep er niks van, ik zit normaal echt vol energie en voelde me echt extreem sloom. Had ook een beetje hoofdpijn en was misselijk. Even dacht ik dat ik griep ging krijgen, tot ik ineens aan de vaccinaties dacht. Ik googelde op de bijwerkingen en toen werd me duidelijk dat ik daar gewoon last van had. Logisch ook: als kinderen voor de vaccinaties moeten slapen ze ook altijd heel veel die dag. Ik ben nog wel met Lenthe naar het zwembad geweest, maar na het eten ben ik naar bed gegaan. Daar heb ik van 20.00 uur tot 23.30 uur geslapen! Ik werd wakker toen Maik naar bed kwam en ben eigenlijk meteen weer in slaap gevallen. Blijkbaar had ik het echt nodig.

Zaterdag

Ik werd om 5 uur ‘s morgens wakker en was ook meteen klaarwakker. Niet zo gek, want de dag ervoor had ik natuurlijk aardig wat uurtjes geslapen. Ik ben nog in bed blijven liggen, maar om half 7 eruit gegaan om te gaan zwemmen. Heerlijk vind ik dat op zaterdag. Daarna was ik wel moe, maar niet zo extreem als de dagen ervoor. Dus blijkbaar ben ik er nu wel doorheen. Het was jammer dat het zaterdag zo koud was. Gelukkig konden we de Royal Wedding kijken. Maik had ‘s middags een koffie-cursus van Siemens dus ik ben met de kinderen thuis gebleven. De kinderen hebben spelletjes gedaan en zitten kleien met een nieuw soort klei dat ik opgestuurd had gekregen. Best leuk spul, ze kunnen er van alles mee maken en het schijnt ook helemaal veilig te zijn voor jonge kinderen. Wel lag de hele vloer onder de kruimels 🙂 Gelukkig hebben we een stofzuiger. Ondertussen heb ik boven nog wat schoongemaakt en was opgevouwen en toen was het alweer tijd voor pizza.

Nieuwsgierig naar de Primo Klei? Hier kun je een filmpje zien.

Zondag

Ik was weer vroeg wakker, dus ben ik de dag begonnen met een rondje hardlopen. De sportschool was namelijk niet open vanwege Pinksteren. Het was al best warm, maar toch ging het lekker. Voor het eerst sinds tijden rende ik bijna een uur en tikte ik 8,5 km weg zonder klachten. Zo fijn dat mijn lijf weer sterk genoeg is nu.

‘S middags rommelden we wat in de tuin. De kinderen fietsten rondjes buiten de tuin met de buurkindjes en wij zaten lekker in de zon. Om 4 uur reden we naar strand Ter Heijde. Daar was het wel kouder dan in de tuin, maar gelukkig had ik vesten mee. We hebben er wat gegeten, de kinderen hebben heerlijk in het zand gespeeld en wij genoten van de zon en het uitzicht op zee. Heerlijk!

Om 21.00 uur lagen de kinderen op bed en kwamen de buren een spelletje Avonturenland doen. Een erg leuk spel trouwens. Wie nog een nieuw spel zoekt: dit is een aanrader. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen het spelen, maar ook voor volwassenen is het erg leuk.

Vorig artikelHippe tafels voor je eetkamer
Volgend artikelHip interieur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in