Een warme handdoek na het douchen

Als ik iets fijn vind ik een luxe hotel, is het wel het feit dat er vaak een design radiator hangt waar de handdoeken opgewarmd kunnen worden. Zo heerlijk als je ‘s morgens je bed uit stapt, nog wat slaperig, wakker wordt onder de douche en dan zo’n warme, zachte hotel handdoek kunnen pakken. Ik teken ervoor, iedere keer opnieuw. Een warme handdoek na het douchen is gewoon heel fijn. Wie wil dat thuis nou niet?

Een warme handdoek na het douchen

Helaas is het voor ons een no go. Wij hebben een warmtepomp in dit huis. Dat houdt in, dat al onze verwarming in de vloer zit. Wij hebben nergens radiatoren. Geen voorverwarmde handdoeken voor ons dus. Wat jammer is, want ik zag van die vasco radiatoren die echt heel mooi zijn in je badkamer. Die had bij ons perfect gepast in de badkamer, maar nu staat er een bamboe ladder. Ook leuk, maar helaas zorgt deze niet voor een warme handdoek na het douchen.

Ideaal binnenklimaat voor je badkamer

Naast dat een designradiator een warme handdoek na het douchen verzorgd, is er nog iets anders wat heel fijn is. Deze zorgt namelijk ook voor een ideaal binnenklimaat in je badkamer. Een gezond binnenklimaat zorgt voor een comfortabel gevoel, energie en een goede weerstand. Je badkamer droogt sneller, waardoor schimmels minder kans krijgen om te ontstaan. Zelf ben ik allergisch voor schimmels, dus voor mij is het heel belangrijk dat de badkamer zelf ook goed verwarmt. Dat hebben we gelukkig wel.

Welke handdoeken?

Als je dan een designradiator aanschaft, dan wil je natuurlijk ook fijne handdoeken. Ga dus niet voor het goedkoopste merk dat je tegenkomt, vaak zijn dit dunne handdoeken die helemaal niet lekker zijn om je mee af te drogen. Zorg voor hotelkwaliteit, lekker dik en groot. Alleen dan is een warme handdoek na het douchen ook echt fijn om mee af te drogen. Extra fijn is het ook als je een lekker dik badmatje hebt, waar je op kunt staan als je van onder de douche of uit bad komt. Zo’n vloer is vaak hard en koud, ook niet fijn. Wie op al deze punten let kan ik verzekeren: jij komt in de winter met plezier van onder de douche of uit bad en waant je in je eigen hotel.

Vorig artikelRecept: wentelteefjes met gembermascarpone
Volgend artikelWebwinkel Schattige Babykleertjes tot maat 146
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in