Foto weekoverzicht Judith #332

spinaziesoepHet was een leuke week, want we hadden een tof project op de planning staan in het weekend. Dat was ik al een beetje aan het voorbereiden. Ook ging de sportschool weer open, wat mij blij maakte. Eindelijk weer krachttraining doen en dus mijn spieren aan het werk zetten. En het is Pinksteren, dus we hebben een dagje extra vrij. 

Maandag

Maandagochtend startte met een kort hardlooprondje van 5 km. Ik redde dat nog net voor ik in vergadering ging. Fee kreeg even wat XT luis Protect & Go in haar haren, want er bleken weer luizen op school te zijn. In de middag ben ik druk geweest met regeldingen voor mijn werk. Telefoontjes en mailtjes. Eind van de middag maakte ik spinaziesoep en focaccia en ging ik wandelen met Niky. Na zo’n 6 km kwamen we weer thuis aan en ben ik nog even naar de buurvrouw gegaan om ons te verdiepen in een nieuw crypto project. 

Luizenspul protect en go

Dinsdag

Ik had redelijk slapen, de AH kwam vroeg met de boodschappen en daarna moest ik zo snel mogelijk achter mijn laptop voor een online overleg met een school. Ik ontbeet met brood dat ik had opgestuurd gekregen van Soma Brood. Erg lekker en dus ook een aanrader. ‘s Middags moest ik natuurlijk de kinderen even snel van school halen en ook nog langs de post om pakketjes weg te brengen. Onverwacht werd het nog heerlijk weer. Ik stopte dus om 5 uur met werken en pakte nog even een uurtje zon mee. 

somabrood

Woensdag

Al vroeg zat ik achter mijn laptop, want mijn ochtend zat vol videobel afspraken. Daarna dronk ik benden een kopje thee met Maik, want hij is op woensdag altijd vrij. Vervolgens zette ik iets op Marktplaats. Ik heb namelijk enorm veel spullen van de kinderen die weg kunnen: kleding, speelgoed, etc. Alleen zet ik het steeds in de werkkamer in plaats van er iets mee te doen. En dat stapelt zich op. Dus nu heb ik me voorgenomen om iedere dag 1 ding op Marktplaats te zetten, in de hoop dat de berg speelgoed waar ze op uitgekeken zijn slinkt in plaats van zich blijft opstapelen. Die werkkamer willen we namelijk ook nog opknappen, en dat kan pas als hij leeg is. Ook feliciteerde ik Ilonka, een vriendinnetje die ik al ken vanaf dat we nul jaar zijn. Zij werd deze dag 45 en ik haalde daarvoor een foto uit mijn babyalbum, waarop ze op mijn 1e verjaardag is. 

juut en ilonka 1 jaar

Donderdag

Ik had gereserveerd bij de sportschool, voor het eerst na een half jaar geen krachttraining doen. Zoals verwacht was ik behoorlijk achteruit in kracht. Bij sommige apparaten moest ik wel 20 kilo minder instellen. Heb besloten me er niet druk over te maken. Gewoon vanaf hier weer verder en heel hard hopen dat de sportscholen niet nog eens dicht hoeven. Het was superfijn om weer te trainen. Eigenlijk was dat een beetje het hoogtepunt van mijn dag haha. De rest van de dag zat ik achter mijn laptop voor mijn werk. En ik bestelde nog wat spullen voor de droomkamer van Fee en haalde de kinderen van school, bracht Lenthe naar pianoles enzo. 

sfeerimpressie kamer Feethuiswerken part 100

Vrijdag

Ik had behoorlijke spierpijn van het sporten, maar ik ging toch een rondje hardlopen. In de regen. Echt, je wordt er moedeloos van, die regen de hele tijd. Er schijnt eindelijk wel wat beter weer op komst te zijn, gelukkig. Hopelijk blijft dat mooie weer een poosje hangen en is het niet na een paar dagen weer voorbij. De kinderen waren vroeg uit ivm met Pinksteren, ze hadden het Pinksterfeest gehad. Allemaal in het wit naar school dus, maar het was koud en regenachtig geweest. Lenthe had zelfs haar zwarte leren jasje aangehouden tijdens de dans rond de meiboom. Logisch ook. Na school kwamen de winnaars van Lego Masters Junior bij ons langs. Zij zitten op de school van mijn kinderen en voor het twee jaarlijkse magazine mocht ik ze interviewen. Dat was heel leuk! Daarna bracht ik Fee naar opa en oma, aten we pizza, haalde Maik spullen bij Ikea en gingen Maik en ik vast de kamer van Fee leeg maken voor het grote room make-over project. Spannend!

Pinksteren 2021

Zaterdag

Vroeg uit de veren! Ik ging eerst zwemmen, want ook het binnenbad is weer open. Hoewel ik het zwemmen in het buitenbad echt heerlijk vond, scheelt het me wel 40 minuten reistijd nu ik weer gewoon in Delft kan. Om 7.15 uur lag ik in het bad en om 8.15 uur zat ik thuis aan het ontbijt. Daarna snel de verfkleren aan (verven doe je uiteraard in een rokje hahaha!) en aan de slag. De gele verf die we hadden uitgekozen dekte niet goed op het behang van Fee, dus ik moest het wel 3 keer oververven. Ondertussen was Maik aan het behangen. Na de lunch waren we klaar en kon Maik de kastjes en het bed in elkaar gaan zetten. Ik ging ondertussen met Lenthe naar de stad in Delft om nog wat accessoires te kopen. Had ik liever pas zondag gedaan, maar vanwege Pinksteren was alles dicht op zondag dus moest het wel op zaterdag. Na het avondeten keken we met z’n allen songfestival natuurlijk. Ik viel tussendoor steeds in slaap, zo moe van het klussen!

Fee verft muur fee geeljuut verft in rokje

Zondag

Na een onrustige nacht waarin ik veel wakker werd, ging ik eerst 10 km hardlopen. Ik vertrok met regen, maar het werd steeds beter onderweg en op den duur scheen zelfs de zon. Het ging ook best lekker. Ik heb wel een rustig rondje gedaan, niet echt mijn best gedaan om snel te gaan. Daarna douchen en weer in de auto naar Brielle. Ik had een lamp bij Studio Snowpuppe gekocht voor de kamer van Fee. Helaas zag ik te laat dat ze een wat langere levertijd hadden, en dat zou betekenen dat ik ‘m dus niet op tijd binnen zou hebben. Gelukkig waren ze flexibel en mocht ik de lamp ook komen ophalen. Het was 30 minuten rijden, dat vond ik wel te doen. Het was eigenlijk heel leuk om eens in het atelier te mogen gluren en te zien met welke leuke projecten ze nog bezig zijn. Toen ik thuis was zag ik dat Maik al heel ver was met het opbouwen van het huisje op het bed. Dus gingen we aan de slag met de styling. Dat vind ik eigenlijk het leukste. Alles op z’n plek zetten en de leuke items toevoegen aan de kamer. Rond 3 uur waren we tevreden. Maik ging grand prix kijken, ik Fee halen. Haar reactie was onbetaalbaar, ze is zo blij met haar kamer! Ze wilde spontaan vroeg naar bed en Lenthe mocht bij haar slapen 🙂 Oh en voor iedereen die wil weten waar het behang vandaan komt: hier! Wil je ook weten waar de rest van de accessoires en meubels vandaan komen? Een uitgebreide blog over de room make-over van Fee met alle links naar de verkooppunten vind je hier

Ikea Kura bed huisje maken

behang kamer fee

 

Vorig artikelReview Thomas Aqua+ Pet & Family stofzuiger
Volgend artikelKinderkamer make-over met Ikea Kura bed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in