Foto weekoverzicht Judith #8

weekoverzicht-7-uitgelichte-afbeeldingDaar zijn we weer! Wie geen zin heeft in verhalen over zucht, steun, ik ben nog steeds niet bevallen, die kan dit weekoverzicht beter even overslaan. Want ook deze week stond vooral in het teken van wachten op de baby. En nee, die is er nog steeds niet…

Op maandag heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Ik was de blog over boodschappen doen als je zwanger bent aan het voorbereiden, dus ik heb online boodschappen besteld bij Albert met mijn dikke buik achter de computer. Verder was het natuurlijk weer redelijk zonnig en ben ik, nadat ik de kinderen van school had gehaald, nog even in de binnentuin gaan zitten.

judith bestelt online

Dinsdags kreeg ik 2 promocodes voor apps, die ik meteen met Lenthe besloot uit te proberen. Aangezien ik toch verder niks te doen had, schreef ik er meteen een blogje over. De apps waren namelijk zeker de moeite waard! Verder werden die dag de boodschappen bezorgd en gooide ik al mijn charmes in de strijd, zodat de bezorger met mij op de foto wilde. Het lukte. Helaas is de foto wel een beetje donker (gemaakt door Sterre).

judith met albert bezorgservice

Woensdag kwam er geen echte baby, maar wel iets anders waar ik blij van werd: de iPhone 6! Mijn abonnement moest verlengd worden, en ik had al geruime tijd zitten puzzelen wat de beste (lees: goedkoopste) oplossing was. Het liefste wilde ik mijn iPhone 5 houden en voor sim only gaan, maar er was geen enkel gunstig abonnement. Dus uiteindelijk heb ik via Belsimpel.nl een goeie deal kunnen sluiten. Naast een goede databundel (voor mij als blogger belangrijk) kreeg je bij de iPhone 6 in combinatie met een Vodafone Red ook een Sony Powerbank GRATIS bij. (Dat is een soort externe oplader voor als je op vakantie geen stroom hebt, en je iPhone moet opladen).

Wat me vooral opvalt aan de iPhone 6 is dat de camera zoveel beter is dan die van de iPhone 5! Daar ben ik, als blogger, wel heel blij mee. Ik maak namelijk veel foto’s met mijn telefoon, oa voor dit weekoverzicht. Het komt bovendien ook goed uit dat ik mijn nieuwe iPhone heb vòòr de bevalling, kan ik straks mooie foto’s maken van de baby…

iPhone 6

 

Donderdag heb ik gewerkt aan Hip & Hot. Ik heb oa voor 15 maart een superleuke winactie online gezet, je kunt een prachtige Instax Camera winnen van Fuji! Dat willen jullie vast niet missen, dus klik even door en doe mee!

Instax-fuji-mini-25-polaroids

Ook las ik de Story, Privé en Party. Totaal onhip natuurlijk, maar we kochten deze voor onze schoonmaakster. Zij gaat volgende week voor 4 weken naar Australië. Das een aardig lange vlucht, dus dan heeft ze even wat leesvoer. En ik ben weer helemaal bij over Katja Schuurman, Mabel en de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw.

prive party story

Vrijdags werd ons huis dus spik en span gemaakt door de schoonmaakster. Sterre voelde zich niet lekker, was heel erg aan het hoesten en had mede daardoor amper geslapen, dus die bleef een dagje thuis. We hebben een ontzettend gave nieuwe app van de OSMO op de iPad gezet, en daar is ze de hele dag mee aan het tekenen geweest. Zò leuk! Check dit youtube filmpje als je nieuwsgierig bent.

Vrijdagavond besloten we te kaasfonduen. Gewoon gezellig en even afleiding.

IMG_7391

En ik ging vroeg naar bed, want ik slaap ontzettend slecht elke nacht door het brandend maagzuur. Zo vervelend! Dit is mijn uitzicht vanuit bed, deze boom-muursticker heb ik al 6 jaar en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken!

IMG_7393

Zaterdagochtend werd ik wakker en was er nog steeds geen baby. Het was die dag 14 maart, de uitgerekende datum. Ik moest concluderen dat ik de 40 weken gehaald had, en nog nooit was ik zò lang zwanger! Alle 3 de kinderen kwamen voor de 40 weken. Tja, en dan begin je pas ècht te wachten hè.

IMG_7416

En je bovendien overal aan te irriteren. De kindjes maakten veel ruzie, Maik besloot nog even met zijn broer aan het internet te gaan sleutelen en kabels door loze leidingen te gaan trekken (en mijn huis overhoop te halen) en ik dacht alleen maar: weg iedereen! Weg uit mijn huis! Ik heb gewoon behoefte aan rust. Ik heb me op een bepaald moment maar even teruggetrokken in de slaapkamer, want mijn hormonsters stonden op ontploffen. 😉

Zondags had ik weer een slechte nacht gehad, maar ik was ondanks dat vroeg uit de veren. Ik had met Maik afgesproken dat hij de kinderen rond de middag even lekker mee zou nemen, zodat ik rust zou hebben. Dat vooruitzicht zorgde er voor dat ik redelijk vrolijk was. Maik mocht van mij uitslapen. Ik deed wat klusjes, maakte ontbijt voor de kindjes en deze lach van mijn lieve Lenthe vrolijkte me nog extra op.

IMG_7435

De rest van de dag verliep lekker rustig. Geen baby, maar wel stilte om mij heen, tijd om een boek te lezen, even bij te slapen, muziek te luisteren en lekker tijd voor mezelf in te lassen. Heerlijk!

Inmiddels zijn we dus de 40 weken voorbij. Zou de baby dan deze week komen? Kan ik dan deze week eindelijk bekend maken of we blauwe of roze muisjes gaan eten? En of iemand DE NAAM geraden heeft?

Afwachten maar weer… Tips om de bevalling op te wekken zijn inmiddels van harte welkom. 😉

IMG_7381

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelSans-online, casual merkkleding voor hem en haar
Volgend artikelWijn uit België? Ongehoord lekker!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Ik zat met 40+1 bij de verloskundige die me aanbod om me te strippen. Anderhalf uur later werd mijn dochter geboren.
    Succes met wachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in