Onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon

Daag country resort PapillonIk deed laatst een onderzoekje op Instagram wie er deze zomer in Nederland blijven en wie er toch het buitenland opzoeken. Tot mijn verbazing bleven onder mijn volgers maarliefst 70% gewoon in Nederland. De meesten hadden al wat geboekt, slim natuurlijk, want hoe langer je wacht, hoe minder plek er nog te vinden is. Wij hadden het geluk dat we al een beetje van de vakantiesfeer mochten proeven in Denekamp, in Twente, bij de Duitse grens. In deze blog alles over onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon

Lees ook: De leukste thee- en pluktuinen van Overijssel

Onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon

Glamping is hip. Daar heb ik al vaker over geschreven en ik vind het persoonlijk echt een uitkomst. Leuke Glamping adresjes hoor ik dus graag. Ik was dan ook heel blij met de tip van Glamping bij Country Resort Papillon. Dit is namelijk een fantastische camping op een prachtige plek in de natuur. Er is een gigantische hoeveelheid glampingtenten beschikbaar. Daarnaast zijn er luxe stacaravans. Met luxe bedoel ik ook echt luxe. Je hebt dus eigen sanitair in je tent, caravan of Tiny house. Er zijn zelfs accommodaties met een hot pub. Stel je voor, dat je gewoon vanuit een warm bad ‘s nachts naar de sterren kunt kijken! Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?

waterspeeltuin papillon

Faciliteiten op Country Resort Papillon

Naast de fantastische plekken, met of zonder uitzicht, zijn er nog veel meer redenen die Country Resort Papillon tot een heerlijke plek maken. Er is een zwembad. Met daarin een apart deel voor de kleintjes zonder diploma, die er lekker kunnen rommelen. Er zit een doorzichtig dak op, dus als het regent is dat geen punt. Wat ik zelf heel fijn vond, is dat je vanaf het restaurant terras zo het zwembad in kijkt. Zo speelden onze kinderen lekker in het water, en konden wij met een koel wijntje voor ons neus de boel een beetje in de gaten houden. Naast het restaurant, waar je heel leuk zit en ook prima kunt eten, is bovendien een speeltuin. Als de kinderen klaar zijn, kunnen zij daar lekker gaan spelen, terwijl jij nog even natafelt. Tot slot is er ook wifi. Voor de pubers. Als er wifi is, is het goed 🙂 Verder zijn er sportmogelijkheden, is er een strandje, en is er in de buurt van elke glampingtent wel een kleine zandbak of een wipwap. En er is entertainment voor de kinderen! Plus een binnenspeeltuin voor als het regent. 

borrelplank country resort papillon

Accommodaties

Naast glampingplaatsen, huisjes rondom een visvijver voor de visfanaten, luxe Tiny houses huisjes (die moeten nog worden opgeknapt trouwens) en hippe stacaravans, kun je op Country Resort Papillon ook terecht met je eigen tent of caravan. Er zijn dus ook losse kampeerplaatsen, al dan niet met privésanitair. De camping is vrij groot, maar doordat de verschillende accommodaties op diverse gedeelten van de camping staan voelt dat niet zo. 

tiny house papillon

Onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon luxe sta caravan

Onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon luxe caravan

Country Resort Papillon interieur glamping tent

extra tent glamping

Hoe onze kinderen het weekend ervaren hebben

Als je kinderen roepen dat ze “hier van de zomer weer heen willen” dan weet je dat het goed zit. Zelfs onze puber zag het wel zitten. Wij hadden bij onze safaritent een extra tentje staan, waar zij apart van ons sliep. Die privacy beviel haar wel. Onze plek was sowieso top, want we hadden heel veel grond om de tent heen. Daar konden de kinderen heerlijk spelen. In de tent kun je prima koken, supermarkten zijn in de buurt, maar het restaurant lonkte ook. Natuurlijk is er ook afhaal, zodat je een frietje of pizza bij de tent kunt nuttigen.

binnenkant tiny houseenterainment kids papillon

Activiteiten in de omgeving

Twente staat bekend om de mooie natuur. Wij hebben een dag een fietsspeurtocht gedaan om tandemfietsen en gewone fietsen. Dat was superleuk en werd georganiseerd door Actief Twente. Je komt dan langs allerlei leuke plaatsen in de omgeving waar je QR codes met zoeken met opdrachten die je moet uitvoeren of vragen die je moet beantwoorden. Dat wedstrijdelement vonden de kinderen heel leuk. Zelf genoot ik vooral van de leuke route. Verder kon je er hardlopen, fietsen en autoritjes maken en zijn er leuke uitstapjes naar Duitsland te doen. 

Actief twente fietstocht

lampen restaurant papillon

Foto’s van de omgeving en de camping

Omdat beelden meer zeggen dan woorden heb ik hieronder nog veel meer foto’s geplaatst van deze ontzettend leuke camping. Als je onze ervaring met Glamping bij Country Resort Papillon vraagt, dan kunnen wij dus volmondig zeggen dat het een absolute aanrader is. We gaan zeker nog eens terug! Wil je ook hierheen? Boeken kan via de website.

kids op de bandenschommel

huisje in twente

juut bij waterputCountry Resort Papillon peuterbad

Vorig artikelKinderopvang voor je kind
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #337
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in