Foto weekoverzicht Judith #374

moeder dochter maart 2022De voorjaarsvakantie was weer voorbij, dit was een gewone werkweek. Met stiekem nog een beetje nagenieten van al het moois wat we hebben gezien in Italië. Want ondanks alles herinner ik me toch vooral de leuke dingen hoor. Niet de stomme. Verder was dit een leuke, maar drukke week. Veel gedaan, lees maar!

Maandag

De wekker ging vroeg, maar ik was al daarvoor wakker. Zo fijn dat het nu in de ochtend licht is. Ik kom dan veel gemakkelijker mijn bed uit. Ik had voor het eerst sinds 2 jaar weer een vergadering op mijn werk met het hele team. Dat was zo fijn. Leuk om iedereen weer in levende lijve te zien en te spreken. Er was zelfs taart om te vieren dat we op kantoor konden vergaderen. Ook onze meer kwetsbare collega’s waren gekomen. Dat vond ik best dapper, want voor hen is het spannend om de regels los te laten. Ik had zelf trouwens om die reden ook nog even een test gedaan, ik kwam tenslotte toch uit Italië terug. Had overigens geen klachten. De geplande lunch met een collega ging niet door, omdat zij zelf wel Corona had. Daardoor kon ik redelijk rustig opstarten. Ik was op de fiets naar mijn werk gegaan, want het was best zonnig, maar ik vond het toch nog koud. In de avond was ik flink moe en terwijl we tv aan het kijken waren, viel ik al snel in slaap. 

juut en pipje

Dinsdag

Ik startte de ochtend ook weer op een school waar ik naartoe ging, omdat online vergaderen niet per se nodig was. Daarna was ik thuis op de werkkamer aan het werk met de nieuwsbrief die we gaan opzetten voor het samenwerkingsverband. Een leuke klus, gelukkig ken ik de systemen wel waar dat mee verstuurd wordt. Zonder training was het een beetje puzzelen, maar het lukte me wel om een voorbeeld te maken die ik kon rondsturen. De dag vloog voorbij. Aan het einde van de dag ben ik nog gaan hardlopen en heb ik Fee opgehaald die bij een vriendinnetje was gaan spelen. 

fee met madeliefjes

Woensdag

Hoewel het nog koud is ‘s morgens, is het heerlijk lente-weer. Ik word er blij van. Lenthe wat minder, zij heeft last van hooikoorts. Maik bracht de kinderen naar school en ik ging wandelen. Daarna reed ik naar Hoofddorp voor een sollicitatiegesprek. Het was een leuk gesprek, met soms best pittige vragen, maar daar hou ik wel van. Eind van de dag werd ik gebeld dat ik door was naar de volgende ronde. Heel leuk en spannend! Verder heb ik nog even gewerkt en lekker in de zon gezeten met een boek. Als ik de schuifpui open zet lijkt het net zomer met dit zonnetje, heerlijk. We aten groentelasagne en daarna ging ik met Fee samen in bad. 

groentelasagna

Donderdag

Helaas werd ik al om 4 uur ‘s nachts wakker van Maik die onrustig was. Hij bleek wat koortsig en zich niet lekker te voelen. Dus deed ik de ochtendspits. Ik bakte wentelteefjes en liep met de kinderen mee naar school. Bij Fee mogen we de hele week mee lezen het eerste kwartier, dus ging ik met haar mee de klas in. Heel gezellig. Daarna ging ik naar huis, waar ik wat heb gewerkt en later nog wat gelezen. Maik was intussen met een paracetemol op toch achter zijn computer gekropen, maar van harte ging het niet. Hij had erge hoofdpijn, maar het was ook erg druk op zijn werk dus probeerde hij toch dingen af te krijgen. Ik haalde de kinderen van school en ging met Lenthe naar pianoles, daarna kookte ik en was het tijd om naar bed te gaan. 

zonnen maart 2022

Vrijdag

‘s Morgens was er bij Lenthe in de klas een voorstelling waar de ouders mochten kijken. Erg leuk. Daarna kwam Simone langs om mij een cursus te geven over mijn camera. Zij is fotograaf en weet veel sneller waar alle functies voor zijn dan ik. Ik heb deze camera nu een jaar, maar omdat het een ander merk is dan ik gewend ben en er zo veel nieuwe functies op zitten, zag ik door de bomen het bos niet meer. Sowieso was het heel gezellig dat ze langskwam, ik had haar al lang niet meer gezien of gesproken. Eind van de dag rende ik nog een rondje en ik zat natuurlijk lekker in de zon, want het was heel mooi weer vrijdag! We begonnen het weekend met de pizzarette, heel gezellig en lekker natuurlijk ook. 

pizzarette maart 2022lenthe toneel maart 2022

Zaterdag

Om 7 uur lag ik natuurlijk weer in het zwembad, nadat ik 2 weken had overgeslagen vanwege de vakantie. Ik zit inmiddels alweer aan de 45 minuten zwemmen en ben aan het opbouwen naar een uur. Maar in kleine stapjes hoor. Elke week een paar minuutjes erbij. Daarna ging ik met Sterre naar de stad in Den Haag. Ze wilde blauwe haarverf en we hadden gewoon een gezellig moeder-dochter uitje. Lekker lunchen bij Jamey Bennett  (aanrader als je in Den Haag bent) en een beetje winkelen. Daarna met de trein weer terug. Het was een gezellige middag, zo concludeerde de puber. En dat vond ik zelf ook. ‘s Avonds moest dat haar natuurlijk meteen blauw worden, dat kwam ze heel laat nog laten zien. Ik vind het best mooi, dat petrol blauw. 

avocado gepocheerd ei

sterre bij jamey bennett

Zondag

Nadat Maik was gaan hardlopen vertrok ik voor een rondje van 5 km. Ik rende aan 1 stuk, dat lukt ook weer. Ik merk echt dat ik steeds beter in mijn energie kom te zitten, eigenlijk weer zoals voor Corona. Wel heb ik natuurlijk 3 maanden intensief sporten gemist, dus logisch dat ik nog niet helemaal op het oude niveau ben. Maar heb geen last meer van gekke dingen als extreem vermoeid of hoge hartslag, dus ben erg dankbaar dat het nu zoveel beter gaat. Na het hardlopen ging ik met Lenthe naar Den Haag om te lunchen bij Poke Perfect. Ik had gelezen dat dit recent is geopend op de Turfmarkt en ik was er benieuwd naar. We parkeerden de auto bij ons oude huis en liepen toen in een minuutje of 5 erheen. We hebben erg lekker gegeten! Echt een aanrader, ook voor afhaal. Lenthe genoot ook van het momentje met z’n tweetjes. Toen ik thuiskwam heb ik lekker in de zon gezeten met Maik. Sterre was met een vriendin op pad en kwam naderhand terug met een mooie hartjeskaars als cadeautje. Gewoon zomaar. Vond ik zo lief! Om half 4 vertrokken we naar een kinderverjaardag bij de buren en toen we daarvan thuis waren had ik geen zin meer om te koken. Dus besloten we tapas te bestellen bij LEEF in Delft en tegelijk een potje 30 seconds te doen met de kinderen om het weekend af te sluiten. 

lenth bij pokeperfectjuut pokeperfect

ster petrol blauw haarcadeautje sterre 2022

Vorig artikelLeuke leesboeken om te lezen met een dekentje op de bank
Volgend artikelDe leukste plafondlampen verzameld
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in