Foto weekoverzicht Judith #437

lenthe tand eruit juni 2023De hele week was ik nog flink aan het hoesten, heel vermoeiend. Zo rond het weekend ging het langzaam iets beter, maar over is het nog niet. Dat merkte ik ook gelijk met hardlopen, dat ging totaal niet. Dat lag echt aan mijn longen: weinig lucht en pijn vanwege het hoesten. Niet tof. Hopelijk gaat het vanaf nu elke dag een beetje beter. 

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #436

Maandag

Ik voelde me nog steeds niet fit. Hoestbuien de hele dag, pijn op de borst en moe door het slechte slapen van het hoesten. Mijn stem ging wel iets beter gelukkig. Ik besloot heel weinig te doen. Ben ‘s morgens wel even gaan sporten, wat niet echt top ging door het virus op mijn longen, maar toch fijn was. De rest van de dag lag ik in de zon buiten te lezen. Ik heb Violeta van Isabelle Allende uitgelezen en het was een prachtig boek. Hij is op de KOBO ereader met een KOBO Plus abonnement gratis. Nog steeds zo blij met dat abonnement, iedereen hier heeft een ereader en we lezen allemaal heel veel. En dat voor €10 per maand! Later die avond trok Lenthe opeens haar tand eruit. 

Dinsdag

De jongste meisjes hadden nog een studiedag, dus waren vrij. Ze moesten zichzelf bezig houden, want zowel Maik als ik moesten werken. Gelukkig hoefden ze niet heel lang alleen te zijn. Toen ik wegging sliepen ze nog. Rond 11 uur was ik terug van mijn eerste afspraak en toen zaten ze beneden. Vlak na mij kwam Yuren terug van school en hij was de rest van de dag thuis gelukkig. Ik moest zelf om 12 uur weer weg en was verder de hele middag druk met allerlei afspraken. Zo einde van het jaar komt er nog best veel op mijn bordje. ‘s Avonds ging ik uit eten met collega’s bij Rozey, wat heel gezellig was. 

eten bij rozey mei 2023

Woensdag

Ik werd weer geradbraakt wakker, na slechts vier uur slaap met onderbrekingen. Toch begon de dag en moest ik aan de slag. Rond 10 uur had ik een afspraak bij een collega die pas bevallen is. Ik mocht heel lang met het babytje knuffelen en dat was natuurlijk heel fijn. Maar ook weer fijn om ‘m daarna terug te mogen geven aan de rechtmatige eigenaar 😉 Daarna moest ik snel naar huis voor een online afspraak, waar ik iets te laat aansloot, doordat ik te laat vertrokken was van die collega. We stonden bij het afscheid nog zo te kletsen dat ik gewoon de tijd vergat. Na de lunch had ik ook nog wat dingen en eind van de dag stapte ik op de fiets naar kantoor voor een interessant gesprek met mijn leidinggevende. To be continued. 

werken juni 2023

Donderdag

Deze donderdag had ik gelukkig alleen een online afspraak en verder vooral veel telefoontjes, mails en regeldingen. Maar wel alles vanuit huis. Soms vind ik dat echt lekker, omdat je dan meters kunt maken en niet zo hoeft te haasten. Bij volle dagen heb ik soms niet eens tijd om te lunchen, dan vind ik dit toch fijner. In de middag stond natuurlijk het hele riedeltje weer op de planning van rolschaatsles en pianoles. Door het vele hoesten had ik al dagen slecht geslapen, dus ik ging op tijd naar bed en sliep ook al heel vroeg. 

Unknown

Vrijdag 

Deze dag was een echte pechdag. Echt alles ging zo’n beetje mis. Ik had om 10 uur in de stad afgesproken met een collega die al een poosje ziek is en af en toe weer wat wil afspreken. Ik besloot te gaan fietsen, het was immers droog, zo had ik meteen wat beweging en het scheelde ook weer parkeerkosten. Al toen ik net vertrokken was kwam mijn vest tussen de spaken. Vest kapot en ook mijn telefoon viel daardoor op de grond, screenprotector beschadigd. Daarna verdwaalde ik, omdat de navigatie me anders stuurde dan ik gewend was. In plaats van 32 minuten deed ik er 3 kwartier over. Toen ik bij het Rijswijkse plein was, stopte ineens mijn fiets ermee. De ketting ging eraf en die was zo verroest dat hij vast kwam te zitten en met geen mogelijkheid meer terug erop was te krijgen. Uiteindelijk de collega gebeld of ze mijn kant op kon komen en hebben we wel gezellig een koffietje gedaan en gekletst. Toen ik naar huis ging, miste ik eerst tram 1 en daarna stond ik met een volle blaas op station Delft op de bus te wachten die vlakbij huis komt, en die reed ook voor mijn neus weg. Terwijl ik gewoon bij de halte stond! De bus erna was vervallen dus besloot ik dan toch maar naar huis te lopen. Ik vond het mooi geweest die dag en heb verder niks meer gedaan. 

den haag pavlov juni 23screenprotector stuk

 

 

 

 

 

 

Zaterdag

Na mijn wekelijkse zwemronde moesten de jongste meiden naar de schouwburg voor de generale repetitie van hun muziekschool. Wij kwamen vervolgens om 12 uur voor de voorstelling, die 3 kwartier duurde. Het was leuk, maar van onze eigen kinderen zag ik weinig, aangezien ze voor een heel hoog muziekboek zaten. Ik zag alleen hun voorhoofd. Na dit uitje haalde Maik zijn vader op om bij ons te komen barbecuen. Zijn moeder kwam op de fiets. Maik’s vader heeft een nieuwe knie gekregen en die kan nog niet zelf autorijden of fietsen namelijk. Maiks moeder heeft geen rijbewijs. Het was een gezellige middag en ook de kwalificatie van de formule 1 ging natuurlijk nog even aan. Als avondeten aten we iets makkelijks, gewoon een borrelhapje. 

trias voorstelling

met water spelen juni 2023

Zondag

Een echte luierdag. Nou ja, nadat ik eerst had hardgelopen dan. Ik was anderhalve week geleden geweest, en toen ging het niet echt lekker, omdat ik nog met die blaren zat. Nu ging het totaal niet vanwege de verkoudheid op mijn longen. Echt drama. Ze deden pijn en ik had gewoon te weinig lucht om echt hard te gaan. Rustig opbouwen maar weer. De rest van de dag heb ik gelezen in het Rosie Resultaat, Grand Prix gekeken en lekkere rosé gedronken. Een heerlijk relaxed dagje in de zon dus, terwijl de kinderen ook nog met water speelden. Het was er echt weer voor… Veel mensen waren trouwens benieuwd naar de wijnkoeler in de vorm van een tas. Ik heb deze gekregen, maar je vindt ‘m ook op bol

rose weer juni 2023relaxte ochtend in de tuin 4 juni 2023

Vorig artikelOp zoek naar de mooiste pyjama voor je zonvakantie? Vind ze hier!
Volgend artikel28 x wat je nodig hebt voor een picknick
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in