Fotoshoot op het strand

Fotoshoot op het strand met Sterre en YurenRondom onze trouwdag doen wij vaak een fotoshoot. Het was nu alweer een paar jaar geleden, dus het leek me leuk om weer eens met het hele gezin op de foto te gaan. Het werd een fotoshoot op het strand. Als fotograaf koos ik dit keer voor Renske, die toevallig op mijn pad kwam via Facebook. Ik vind het juist leuk om af en toe een andere fotograaf te kiezen, omdat je dan weer een andere stijl foto’s krijgt. Renske heeft zo haar eigen manier van werken en stijl en het contact verliep heel soepel, dus ik had er meteen een goed gevoel bij. 

Lees ook: 9 activiteiten om te doen met kinderen op het strand

Fotoshoot op het strand

We werden het al snel eens over de locatie: het strand! Ze was bereid om vanuit Brabant naar ons te komen, wat voor de kinderen heel fijn was. We wilden namelijk het Gouden Uurtje gaan fotograferen en dat begint in de zomer natuurlijk pas rond half 9. Wij hoefden vanaf het strand bij Ter Heijde maar 20 minuutjes naar huis te rijden, dus lagen de kinderen uiteindelijk rond 22.15 uur lekker op bed. Het strand is natuurlijk altijd een heerlijke plek voor een fotoshoot, zeker in de zomer. En wat hadden we een geluk met het weer! Het was niet zo bloedheet, maar wel aangenaam genoeg om ‘s avonds laat nog met korte mouwen rond te lopen. En de zon ging prachtig onder. We profiteerden van de roze gloed, het licht is echt mooi, dat heeft Renske heel goed weten te vangen.

Fotoshoot op het strand voeten

Voorbereidingen voor de fotoshoot

Vanwege de kleuren in ons interieur èn de kleuren van de lucht in de zomer, kozen we voor een roze outfit. Yuren wilde niet echt lichtroze, dus voor hem bestelde ik een beetje roze/bruin shirt waar hij content mee was. Het roze mocht gecombineerd met spijkerstof of wit. Zo waren we allemaal in balans en ik vind dat de uiteindelijke foto’s hierdoor extra mooi zijn geworden. Alles klopt! Het licht, de kleuren, de zee en het zachte zonlicht. Het was echt een perfecte avond. 

Tip: het Strandboek

Fee op de schommel

De foto’s zijn zo mooi!

Het duurde even voor de kinderen helemaal op hun gemak waren, maar Renske ging daar goed mee om. Ze wist heel veel spontane momenten te vangen, wat ik echt heel knap vind. Ik zag het ook aan mijn eigen lach: niet geposeerd, maar ècht zoals ik ben. Het was dan ook ontzettend moeilijk om te kiezen uit de grote hoeveelheid foto’s die Renske maakte. Toch is het uiteindelijk gelukt. We hebben een hele mooie serie met de kinderen. Mijn ouders hebben al aangegeven er eentje te willen uitvergroten voor aan de muur en ik denk dat we er zelf ook eentje gaan kiezen om in huis op te hangen. Met die roze kleuren past dat heel goed. 

Fotoshoot op het strand hipenhot

Ook een fotoshoot met Renske?

Ben je enthousiast over de foto’s en wil je ook een fotoshoot met Renske inplannen? Ze heeft een mooie website met portfolio: Content by Rens, en daar kun je precies zien wat de kosten zijn. Een fotoshoot op het strand is zeker aan te raden, met jonge kinderen zelfs ideaal, die kunnen lekker spelen tijdens de shoot. Naast het strand zijn nog meer mooie plekjes in Nederland waar je met Renske af kunt spreken. Zelf heeft ze prima suggesties, dus overleg met haar als je geen idee hebt. Wij zijn in elk geval heel bij met de foto’s!

Fotoshoot op het strand

Vorig artikelOnze ervaring met A&O hostels Stuttgart City
Volgend artikelZomers toetje met citrus en chocola
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in