Free Printable kalender voor 2017

jaarkalender-2017Na het grote succes van onze kalender/planner voor 2016 hebben we Nelleke Wouters weer aan het werk gezet voor een nieuwe versie. Er kwamen al mailtjes van lezers met de vraag of er toch wel een 2017 versie kwam, want ze hadden veel gebruik gemaakt van de printbare kalender. Daarom bij deze: de free printable kalender voor 2017.

En ja, er is er òòk eentje voor 2018, klik hier!

Het einde van een jaar

De kerstdagen zijn voorbij. Deze week volgen een paar rustige dagen, tot we ons weer op maken voor het jaareinde. We blikken terug op het jaar dat achter ons ligt. Wat heeft het ons gebracht? Bestond het uit pieken of uit veel dalen? Of was het juist een rustig jaar, wat zo’n beetje voortkabbelde?

Het jaar dat voor je ligt

Ook kijken we vast vooruit naar het jaar dat voor ons ligt. Het jaar 2017. Wat zou het brengen? Heeft het mooie dingen voor ons in petto? Of krijgen we te maken met verdriet? Willen we iets veranderen? Voor de mama’s weet ik het wel. Wij willen eigenlijk allemaal hetzelfde: rust en regelmaat. En af en toe wat tijd voor jezelf. Het is superbelangrijk om een goede planning te hebben. Al die afspraken die je hebt voor de kinderen en jezelf kun je niet allemaal in je hoofd opslaan. Speelafspraakjes, sporten, hobby’s, dingen die mee moeten naar school, bezoekjes aan de huisarts of tandarts, boodschappen die je nog moet doen, noem maar op. Zonder handige kalender zijn we verloren!

Free Printable kalender voor 2017

Wil jij deze kalender downloaden en uitprinten? Dat kan hieronder. Klik op de naam van de maand of het plaatje en dan kun je de pdf uitprinten. Print alle maanden in 1 x uit, maak gaatjes met een perforator en doe er een touwtje doorheen. Of print de maanden los uit en plak ze op de muur met masking tape. Je vindt er vast een leuk plekje voor. Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Hier vind je de pdf op A0 formaat.

Januari

printable-jaarkalender-2017-januari

Februari

printable-jaarkalender-2017-februari

Maart

printable-jaarkalender-2017-maart

April

jaarkalender-2017-april

Mei

printable-jaarkalender-2017-mei

Juni

jaarkalender-2017-juni

Juli

printable-jaarkalender-2017-juli

Augustus

printable-jaarkalender-2017-augustus

September

jaarkalender-2017-september

Oktober

printable-jaarkalender-2017-oktober

November 

printable-jaarkalender-2017-november

December

printable-jaarkalender-2017-december

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #102
Volgend artikelJouw coach voor het nieuwe jaar: de Purpuz agenda!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

20 REACTIES

 1. Bedankt voor de gratis kalender voor 2017!
  Hij komt heel goed van pas om voor mijn moeder van 86 een mooie kalender van te maken met foto’s van haar kleinkinderen.

 2. Hij is weer super leuk geworden!!
  Bedankt!
  Kunnen weer alle speelafspraakjes, het sporten en het huiswerk van school van de kinderen op bij gehouden worden.

 3. super leuk 🙂 ik gebruik hem ook erg graag, ga dan ook snel weer de nieuwe uitprinten om op de koelkast te hangen.

 4. Wat vreemd zeg, ik wil deze kalender printen, gewoon één maand op 1 a4, maar ik krijg hem niet als PDF. Het blijft bij mij een webpagina zeg maar.
  Lukt het bij de anderen wel? Hij is ZO LEUK!

  Groetjes Lisanne

 5. Hoi Hoi,
  Met het nieuwe schooljaar in zicht, heb ik destijds tot december 2017 afgedrukt.
  Alles hangt al klaar voor onze kleinste uk.
  Komt er een versie 2018 aub ? 🙂
  Groetjes

 6. Wat een leuke en praktische kalender! Ik heb t/m december 2017 afgedrukt. Komt er nog een kalender voor 2018? Alvast super bedankt!

 7. Echt een geweldige kalender waar ik veeeeel gebruik van heb gemaakt! Komt er ook nog een voor 2018 want hij is zo leuk! Fingers crossed!

  Groetjes

 8. Leuk dat er weer een 2018 kalender komt. Kan ik mooi gebruiken in m’n Bujo!
  Wanneer komt die beschikbaar?
  Groetjes Fran

 9. Hallo Judith, een vraagje over de kalender. Is deze ook direct op A3 te printen of zijn daar aanpassingen voor nodig? Vast bedankt, linda

 10. hallo

  ik ben benieuwd wanneer de kalender van 2018 komt ?

  ik wil ook wel weten of die op een a3 te printen is ?

  mijn kind vind helemaal geweldig

  alvast bedankt, jacqueline

 11. Hallo Judith,
  Vraagje;
  Wanneer komt de Free Printable kalender voor 2018 uit?
  Vriendelijke groet,
  Erica Sonneveld

 12. Hallo Judith
  ik wil vragen wanneer de Free Printable kalender voor 2018 uit komt
  Zou je me een mailtje terug kunnen sturen?
  Alvast Bedankt
  anoniempje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in