Free Printable kalender voor 2018

De kalender 2019 is er!

Na het grote succes van onze kalender/planner voor 2016 èn 2017 kregen we de afgelopen maanden volop vraag of er ook een kalender 2018 in de maak was. Natuurlijk! We hebben Nelleke Wouters weer aan het werk gezet voor een verse kalender en ze heeft er weer iets leuks van gemaakt. Ik vind het zo leuk dat mijn lezers zoveel gebruik maken van de printbare kalender. Daarom bij deze: de free printable kalender voor 2018!

Het einde van een jaar

De kerstdagen waren reuze gezellig, maar ze liggen weer achter ons. Er komen nog een paar rustige dagen, tot we de champagne opentrekken voor de laatste dag van 2017. We blikken terug op het jaar dat achter ons ligt. Wat heeft het ons gebracht? Bestond het uit pieken of uit veel dalen? Of was het juist een rustig jaar, wat zo’n beetje voortkabbelde?

Het jaar dat voor je ligt

Hoe 2017 ook voor jou was: er ligt weer een heel nieuw jaar voor je. Het jaar 2018. Wat heeft het voor jou in petto? Staan er mooie en bijzondere dingen te gebeuren? Of krijg je te maken met verdriet? Zijn er te veranderingen op komst? Het liefst willen we natuurlijk dat iedereen om ons heen gelukkig en gezond is. Dat is eigenlijk de basis en mijn allergrootste wens. Daarnaast zou ik het fijn vinden als ons huis eind 2018 helemaal af is, ik af en toe wat tijd voor mezelf heb en tijd om te ontspannen. Ook hoop ik in 2018 nog op hetzelfde gewicht te zitten als nu. De kalender is mijn houvast door het jaar heen.  Speelafspraakjes, sporten, hobby’s, dingen die mee moeten naar school, bezoekjes aan de huisarts of tandarts, boodschappen die je nog moet doen, noem maar op. Zonder deze handige kalender zijn we verloren!

Free Printable kalender voor 2018

Wil jij deze kalender downloaden en uitprinten? Dat kan hieronder. Klik op de naam van de maand of het plaatje en dan kun je de pdf uitprinten. Print alle maanden in 1 x uit, maak gaatjes met een perforator en doe er een touwtje doorheen. Of print de maanden los uit en plak ze op de muur met masking tape. Je vindt er vast een leuk plekje voor. Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Hier vind je de pdf op A0 formaat.

Januari A4 formaatA3 formaat

Februari A4 formaatA3 formaat

Maart A4 formaatA3 formaat

April A4 formaatA3 formaat

Mei A4 formaatA3 formaat

Juni A4 formaatA3 formaat

Juli A4 formaatA3 formaat

Augustus A4 formaatA3 formaat

September A4 formaatA3 formaat

Oktober A4 formaatA3 formaat

November A4 formaatA3 formaat

December A4 formaatA3 formaat

Vorig artikelFavoriete producten na het sporten
Volgend artikelDraadloze in-ear oordopjes Apple
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

29 REACTIES

 1. Hallo. In de printversie van januari staat 2x 21 januari vermeld. Hierdoor lopen de dagen en data niet goed op het maandoverzicht vanaf 21 januari. Kan dat aangepast worden? Dat zou super zijn!
  Vriendelijke groet, Diana Spierings

 2. He judith, bij april juli en december staat er in het eerste vakje 30 terwijl pas later in de week de maand begint…
  Prachtige kalender verder!

 3. Helloeee ! Leuke kalenders! we gaan hem leuk ophangen in invullen! Dank je wel voor je creatie! Groetjes Naomi Dorinthe

 4. Ieder jaar print ik de maanden juni tot en met augustus uit voor de jongeren die bij ons wonen.
  Ze weten dan ruim van te voren en kunnen het steeds nakijken hoe het in de, voor hen, “structuurloze”( geen/minder school) maanden gaat verlopen.
  Mooi ontwerp en fijn om mee te werken.
  Zelfs de ouders vragen er al om!

 5. Hoi! Ik vind deze kalender zo leuk! Ik ben voor het komende schooljaar de klas weer aan het inrichten en t/m december ligt deze al klaar. Nu zou het natuurlijk super zijn als deze maandkalender er ook van 2019 komt, zodat het één lijn blijft. 🙂 Zou dat kunnen? 🙂

  Eerst fijne vakantie!

 6. Erg leuk! Bedankt.
  We gebruiken de kalender om de kleinkinderen te laten zien wanneer we met ze’n allen op vakantie gaan.

 7. Hoi hoi.

  Ik zag ergens staan dat u bezig was met de kalender voor 2019. Nu vroeg ik me af of die toevallig al af is?

 8. Afgelopen jaar met plezier gebruikt voor het rooster van mijn man.
  Ben dus ook benieuwd of er een nieuwe voor 2019 komt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in