Free Printable kalender 2022

Free Printable kalender 2022Mijn mailbox stroomt de laatste weken alweer vol met vragen naar de Free Printable kalender 2022. En jazeker, die komt weer en die is er ook al. Nelleke Wouters was sneller dan ik dit jaar, maar ik had nog niet eerder tijd gehad om ‘m online te zetten. Vandaag wel! Het jaar is nog niet helemaal ten einde, maar ik merk dat veel mensen alvast de planning voor 2022 willen gaan ophangen. Logisch ook, het gaat nu snel. Nog even en de feestdagen staan voor de deur. Ieder jaar zijn er meer scholen en gezinnen die onze free printable kalender gebruiken, superleuk natuurlijk! Scholen die ‘m ophangen in de klas, kantoren die ‘m bij de administratie hebben en ook voor thuis is het handig om een overzicht te maken per maand van belangrijke afspraken. Eventueel kun je ‘m natuurlijk combineren met onze grote en kleurrijke gezinsplanner.

Lees ook: Free Printable kalender 2021
Lees ook: Free Printable kalender 2023

Free Printable kalender 2022 voorblad

Wat bracht 2021?

Ik hoopte in 2021 weer een redelijk normaal jaar te hebben, maar het tegendeel bleek waar. Het werd een jaar van nog volop regels en op z’n kop gezette levens door Corona. Na een goede zomer hoopte we met de vaccinaties goed op stoom in de herfst wat meer naar normaal te kunnen, maar inmiddels blijkt dit ook achterhaald. Hoe het verder moet weet ik ook niet. Ik blijf hopen dat het uiteindelijk een keer eindig is en we weer normaal op vakantie en naar feestjes kunnen, maar voorlopig is het nog even behelpen. Het is niet anders. We hopen maar weer het beste voor 2022.

Free Printable kalender 2022

Maar goed: de Free Printable kalender 2022. Deze nieuwe gratis kalender/planner kun je hieronder bekijken, downloaden en uitprinten. Dat kost je niets, behalve je papier en printerinkt. Je kunt er met een perforator gaatjes in prikken en er een touwtje doorheen halen. Zo hang je het op een spijker. Maar per maand met masking tape op de kast plakken kan ook. Wat jij handig vindt. Op veel werkplekken en ook thuis hangt de kalender al jaren op, dat vinden Nelleke en ik zo leuk! Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Geef het gerust door aan je vrienden, collega’s en familie, hoe meer mensen ‘m downloaden, hoe leuker. Veel plezier ervan! Hier vind je de gratis kalenders voor 2022:

A4 formaat – liggend

A3 formaat – liggend

A4 formaat – staand

A3 formaat – staand

Free Printable kalender 2022 peer

Gratis tip voor de juf of meester

Ga jij wel eens met je kinderen mee naar school? Of geef je met kerst een kleinigheidje? Dan is dit een ideaal cadeau! Koop een clipboard staand of een clipboard liggend, print de gratis kalender uit en doe ‘m er op, pak leuk in met cellofaan en hang er een mooie kerstkaart aan. Zo heb je een perfect cadeautje voor de kerstvakantie voor de juf of meester van jouw kind ?

Download hier de staande kalender, voor als je een staand clipboard hebt.

Free Printable kalender 2022

Vorig artikelAlles om je keuken en eetkamer te pimpen deze winter
Volgend artikelRondreis door Polen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

20 REACTIES

 1. Hallo Judith,

  Ik heb je fantastische kalender voor mijn moeder uitgeprint en ben gelijk begonnen er de verjaardagen voor haar in te zetten. Maar ik kwam een kleine vergissing van je tegen. De datum 30 en 31 mei staat bovenaan bij mei i.p.v. bij juni.
  Misschien heb je een mogelijkheid om dat nog even aan te passen.

  Groetjes miranda

  • Dankjewel voor je positieve reactie. Het klopt dat bij sommige maanden de laatste dagen juist bovenin staan. Dit is bewust gedaan zodat alle dagen op de juiste maand staan.

  • Hallo Isis,

   Nee die is er niet, maar je hoeft niet alle pagina’s te printen. Of je verwijderd de pagina’s die je niet wilt uit de gedownloade PDF. Genoeg opties lijkt mij om aan hetzelfde resultaat te komen. Ik hoop dat je hiermee geholpen bent!

 2. Super weer! Ik heb de kalender al jaren in de keuken hangen en wacht aan het eind van het jaar weer met smart op de volgende.
  Hartelijk dank, Renée

 3. Dank jullie wel! Zo’n fijne kalender voor in GoodNotes! Afgelopen jaar met veel plezier gebruikt op mijn iPad naast mijn gewone Google agenda op mijn telefoon. Fleurig overzicht erbij.

 4. Hoi,
  Wat een superhandige en leuke agenda!
  Ik ga hem in mijn klas hangen. Zodra 2023 beschikbaar is hoor ik het graag zodat ik het schooljaar (22-23) compleet heb 🙂

  Groetjes,
  Maxime

 5. Super leuke kalender, heb je deze voor 2023 al klaar. Zou graag het hele schooljaar al in de klas willen hangen voor de kleutertjes

 6. Hi, is het ook mogelijk weeknummers erbij de plaatsen? Zou erg handig zijn in de klas! kijk uit naar de nieuwe versie! groetjes Inge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in