Free Printable kalender 2021

Free Printable kalender 2021*HIER VIND JE DE KALENDER VOOR 2022!*

Hoewel het jaar nog niet ten einde is, zijn wij hier achter de schermen al volop bezig geweest met de Free Printable kalender van 2021. Dit jaar staat deze printbare kalender in het teken van het thema Urban Jungle. Gewoon eens wat anders dan de jaren ervoor, maar natuurlijk ook heel leuk. Ik heb gehoord dat onze free printable kalender veel gebruikt wordt op scholen, die hangen ‘m op in de klas, maar ook thuis om een overzicht te maken per maand van belangrijke afspraken. Eventueel kun je ‘m natuurlijk combineren met onze grote en kleurrijke gezinsplanner.

Lees ook: free printable kalender voor 2020

gratis kalender 2021 oktober

Wat bracht 2020?

Het was natuurlijk een ontzettend raar jaar. De eerste maanden ging het nog wel, maar toen kwam Corona en dat zette alles op z’n kop. Waar we in maart dachten dat we in september wel weer normaal zouden kunnen leven, weten we inmiddels dat daar helemaal niets van klopt. Vakanties die in het voorjaar werden uitgesteld naar het najaar, moeten opnieuw verzet of geannuleerd worden. We werken weer grotendeels thuis en veel dingen liggen stil. Dat heb ik ook gemerkt aan het aantal downloads van de kalender trouwens. Waren dat er eerdere jaren wel 40.000, dit jaar kwamen we tot nu toe nog maar aan de helft. Nu is het jaar nog niet om, maar ik verwacht dat we niet heel veel verder gaan komen, aangezien de meeste mensen gewoon minder afspraken hebben. Toch blijft het een traditie om Nelleke Wouters deze te laten ontwerpen en dat heeft ze ook dit jaar weer voor mij gedaan! Ik ben heel tevreden met het resultaat, ik hoop jullie ook.

gratis Kalender 2021 januari

Free Printable kalender 2021

En dan nu: de Free Printable kalender 2021. De nieuwe gratis kalender/planner kun je hieronder bekijken, downloaden en uitprinten. Het kost je niets, behalve je papier en printerinkt natuurlijk. Zoals ik al eerder schreef, veel gezinnen, scholen en ook op sommige werkplekken is de gratis kalender al vaste prik op de muur elke maand. Of zelfs voor een heel jaar. Dat vind ik superleuk! Plak ze op de muur met masking tape, maak er gaatjes in en haal er een touwtje doorheen, net hoe jij het handig vindt. Er zijn plekken genoeg te bedenken! Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Veel plezier ervan! Hier vind je de gratis kalenders voor 2021:

A4 formaat – liggend

A3 formaat – liggend

A4 formaat – staand

A3 formaat – staand

 

Free printable Kalender 2021 mei

Extra tip voor de juf of meester

Tip ‘m gerust aan de juf of nog leuker: koop een clipboard staand of een clipboard liggend, print de gratis kalender uit en doe ‘m er op, pak leuk in met cellofaan en hang er een mooie kerstkaart aan. Zo heb je een perfect cadeautje voor de kerstvakantie voor de juf of meester van jouw kind 🙂

Download hier de staande kalender, voor als je een staand clipboard hebt.

kalender op klembord

Vorig artikel56 x leuke herfst quotes voor je lightbox of letterbord
Volgend artikelTips om mooie foto’s te maken met je smartphone
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

15 REACTIES

 1. Super gaaf is hij weer geworden!
  Ik download hem al een aantal jaar, hij is mooi en practisch en subtiel!!!
  Heel veel dank weer. Leuk ook dit jaar een staande versie

 2. Al jaren fan!! Bedankt hipenhot!! Dit jaar (of mja, 2021 bedoel ik dan) ga ik voor de staande versie (dat miste ik! Ik wilde al een bruna kalender gaan kopen om die reden) Helemaal blij mee!!

 3. Bedankt voor deze toffe kalender. Voor het tweede jaar op rij gebruik ik hem ook.
  Groeten uit België (je ziet maar, ook hier wordt hij gebruikt).

 4. Ik gebruik de kalender voor de klas en voor de kinderen thuis. Komt er ook weer een versie met figuurtjes? Gr.

 5. Super leuk weer, wat fijn dat ik al jaren deze kalender kan gebruiken in mijn klas! Mogen we ook weer hopen op een fleurige versie voor 2022?

 6. Superfijne kalender! ik heb hem intensief gebruikt dit jaar. Ik heb de kalender voor 2022 al gezien, maar die van 2021 blijft echt heel erg mooi en past megagoed bij mijn interieur. Is het misschien mogelijk om bij deze versie de data aan te passen? dat zou echt de max zijn!

  • Hi Anouk,

   Dankjewel voor je bericht en fijn dat je hem zo intensief gebruikt. Helaas kunnen we niet ingaan op je verzoek. De kalender wordt gelukkig heel veel gedownload en gebruikt, dan kunnen we hem niet voor wie dat wil gaan aanpassen. Dat zou ons te veel tijd kosten. We proberen elk jaar een mooi nieuw design te maken, soms vind je hem wat mooier dan de andere keer. Ik hoop dat je de versie van 2022 toch weer zo intensief zal gaan gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in