Doe mee met deze DIY-uitdaging!

DIY uitdagingDecoreer met een persoonlijke wand je woonkamer of slaapkamer in je eigen stijl. Iedereen heeft bijzondere momenten waarop het leek of de tijd even stil stond. De geboortedag van je kind(eren), de adoptie van je kind(eren), je trouwdag, een indrukwekkend moment tijdens een reis, de ontmoeting met een speciaal iemand, etc. Op internet zwerven al diverse voorbeelden van de bekende ‘in these moments time stood still’-muursticker in combinatie met trouw- en geboortedagen.

Maar deze voorbeelden en het uitgesproken design vragen wel om bepaald landelijk en romantisch interieur en dat heeft natuurlijk niet iedereen. En misschien heb je wel hele andere speciale momenten. Hip & Hot daagt je uit om een versie te maken die bij je eigen interieur past. De drie mooiste, leukste, ontroerendste of grappigste zullen we op de website en social media delen èn de allermooiste ontvangt een leuke verrassing!

Wat te doen?
Ga aan de slag met de door jou gekozen materialen en ontwerp. Stuur vervolgens een duidelijke foto van het zelfgemaakte pronkstuk naar winactie@hipenhot.nl met als onderwerp ‘Bianca-Hippe DIY-muurdecoratie’. In je mail willen we graag een lijst zien van de gebruikte materialen en het stappenplan en vergeet vooral je naam en woonplaats niet. Stuur het in voor 3 oktober 2014. Ik zal zelf ook aan de slag gaan en mijn DIY-creatie met jullie delen.

Alles mag, niets moet!
Je kan je fantasie de vrije loop laten. Een iets andere tekst? Dat mag, als de essentie maar hetzelfde blijft.

Ik kijk uit naar jullie mooie kunstwerken!

Vorig artikelKom weer in het schoolritme
Volgend artikelDierenalfabet magneten voor de kinderkamer
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in