Free printable kalender 2023

Vind ‘m hier: Free Printable kalender 2024

 

Jullie hebben er even op moeten wachten, omdat we dit jaar niet dezelfde ontwerper hebben voor de kalender. Daardoor ging er wat meer tijd overheen, maar het is toch gelukt om weer een prachtige  Free Printable kalender 2023 aan te bieden. Aan de hoeveelheid vragen via de mail en als reactie op de blog weet ik inmiddels dat er een trouwe schare fans is van de gratis printbare kalender. Vele scholen die ‘m ophangen in de klas, kantoren die ‘m bij de administratie hebben en ook voor thuis is het handig om een overzicht te maken per maand van belangrijke afspraken. Eventueel kun je ‘m natuurlijk combineren met onze grote en kleurrijke gezinsplanner.

Lees ook: Free Printable kalender 2022

Kalender 2023-apr

Wat bracht 2022?

Gelukkig werd 2022 een stuk normaler dan 2021. Helaas begon ik het jaar met Corona en dat had op mij best wat impact. Ik herstelde vrij snel, maar qua sport heb ik het hele jaar niet kunnen opbouwen naar het niveau wat ik had voor Corona. En net toen ik met behulp van een sportarts weer de goede kant op ging, kreeg ik opnieuw Corona dit jaar in september. Gelukkig lijkt de schade mee te vallen, al is mijn conditie toch weer minder geworden. Er kon wel weer gereisd worden, en dat heb ik dan ook volop gedaan: Spanje, Hongarije, IJsland, Gran Canaria, Albanië, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Ameland en Puglia, het kwam allemaal voorbij dit jaar. Je zou kunnen zeggen dat we 2 jaar niet reizen goed hebben ingehaald. Toch ziet de nabije toekomst er niet per se rooskleurig uit, met de inflatie en energieprijzen. Ik hoop dat het jaar 2023 en met name de winter zal meevallen voor iedereen. Wij hebben zelf gelukkig geen zorgen op het gebied van de energie, omdat we een warmtepomp hebben en zonnepanelen, maar wij leven wel mee met iedereen om ons heen. 

Free Printable kalender 2023

Gelukkig nog steeds zonder kosten en erg handig: de Free Printable kalender 2023. Deze nieuwe gratis kalender/planner kun je hieronder bekijken, downloaden en uitprinten. Het enige dat je nodig hebt is een printer, papier en printerinkt. Met een perforator maak je er gaatjes in en daarna hang je het met een touwtje op. Bijvoorbeeld op een spijker in de muur. Of per maand met masking tape op de kast. Net wat jij handig vindt. Op veel werkplekken en ook thuis hangt de kalender al jaren op, dat vind ik zo leuk! Wil je een grote muurkalender? Ook dat kan! Geef het gerust door aan je vrienden, collega’s en familie, hoe meer mensen ‘m downloaden, hoe leuker. Veel plezier ervan! Hier vind je de gratis kalenders voor 2023:

A4 formaat – liggend

A4 formaat – staand

A3 formaat – liggend

A3 formaat – staand

Gratis tip voor de juf of meester

Ga jij wel eens met je kinderen mee naar school? Of geef je met kerst een kleinigheidje? Dan is dit een ideaal cadeau! Koop een clipboard staand of een clipboard liggend, print de gratis kalender uit en doe ‘m er op, pak leuk in met cellofaan en hang er een mooie kerstkaart aan. Zo heb je een perfect cadeautje voor de kerstvakantie voor de juf of meester van jouw kind ?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #403
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #404
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

26 REACTIES

 1. Yes! Super fijn weer!
  Ik heb afgelopen jaren steeds de A4 staande versie gebruikt, komt deze ook weer?
  groetjes van Nienke

  • Dank voor je bericht Lolita. Bij meerdere maanden staan de laatste dagen van de maand links bovenaan. We hebben er bewust voor gekozen om de opmaak van alle maanden gelijk te houden. Zodat je een rustiger beeld krijgt. Ik snap dat het verwarrend kan zijn. Wellicht iets om volgens jaar naar te kijken…

 2. Ik heb afgelopen jaar de staande versie gebruikt (en daar zelf een mooi clipboard bij gemaakt). Is er voor dit jaar ook een staande versie?

  • Hallo Marieke! Goed nieuws, we hebben zojuist een staande versie van onze gratis kalender op de website gezet. Veel plezier ermee.

  • Dankjewel voor je reactie. Zoals je kunt zien in de eerdere reacties staan bij sommige maanden de laatste dagen links bovenaan. Zo zijn alle blokken even groot. We gaan hier volgend jaar naar kijken om dat wellicht anders te doen.

 3. Super dat er weer kalenders beschikbaar zijn. Dankjewel hiervoor. Misschien wil je het zinnetje op deze pagina nog aanpassen ‘Hier vind je de gratis kalenders voor 2022’ dat moet 2023 zijn 🙂

 4. Sinds afgelopen jaar fan van de kalender! Overzichtelijk voor mijn dochter van bijna vijf zodat ze weet wanneer ze bijv. naar de BSO moet en naar haar vader 🙂 leuke ontwerpjes weer!

  • Dankjewel Christel. En nu al uitkijken naar de volgende… we hebben nog een heel jaar te gaan 😉 We gaan hem dit jaar wel eerder publiceren, dus hou de website goed in de gaten!

 5. Hallo Judith,

  ik gebruik jouw agenda steeds in de klas om de leerlingen te laten plannen. Ook in hun agenda komt een exemplaar.

  Vanaf volgend schooljaar moeten we onze agenda echter meteen laten inbinden voor een volledig schooljaar.

  Enig idee wanneer de kalender 2023-2024 ter beschikking zou zijn?

  vriendelijke groeten,
  Ines

  • Hoi Ines, wat leuk om te horen dat je het zoveel gebruikt. Daar doen we het voor! We proberen de kalender altijd in de zomer af te hebben voor het volgende schooljaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in