Je bent de beste moeder ooit!

You are the best mom ever, ik vind het zó mooi klinken! En wat een prachtig compliment om dat van een kind te ontvangen. Ik zou daarom ontzettend blij zijn als een van mijn kinderen mij met zo’n mooie poster, of eigenlijk is het meer een kunstwerk, verrast op moederdag. De kunstdruk krijgt extra glans en komt het best tot zijn recht als je het ingelijst aan je muur hangt. Daarom is het wel zo handig dat je een bijpassende lijst ook online kunt aanschaffen bij Posters.nl.

Naamloos4

Soms heb je zo’n zin in een wijntje, maar ben je de Bob. Of je bent zwanger, en dan is een heerlijk glas wit of rood natuurlijk helemaal uitgesloten. Maar er is een hele aangename oplossing om toch nét even die lekkere wijnsmaak te hebben: Vinoos by AMS! Het is eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums. De gums zijn verkrijgbaar in de smaken Chardonnay en Merlot, dus ik zeg: Proost!

realwinegum_0

Sommige moeders willen graag iets voor de tuin of voor het huis voor moederdag. Dat snap ik best. Zo hebben er tenslotte meer mensen plezier van. Als je nog een kleintje in huis hebt die gebruikt maakt van de fijne Stokke Tripp Trapp Stoel is een stoelverkleiner een perfect cadeau voor 8 mei. Verkrijgbaar in veel verschillende prints, dus er zit zeker iets van jouw smaak bij.

kinderstoelhoes

Ben jij een kattenliefhebber maar vind je het schoonmaken van de kattenbak ook zo’n vies en vervelend werkje? Dan is dit het ideale cadeau voor jou en je lievelingetje. De bak wordt compleet met grit en schepjes thuisbezorgd en na een week gooi je ‘m gewoon weg. Gemakkelijk, geen gedoe en geen vieze handen. Bovendien ook nog eens biologisch geheel afbreekbaar. Wij zijn fan!

Poopy Cat Litter Box - cat3

 

 

 

 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here