Sweetie Petites

Heb jij wel eens gehoord van Mimi, Molly, Daisy, Ginger en Freddie? Nee? Neem dan snel hier een kijkje en ontmoet de Sweetie Petites!

De Sweeties zijn schattige kleine poppetjes, ontworpen door de in Sydney wonende Lisa Tiles. Haar liefde voor kleur en design, èn het feit dat ze moeder werd, leidde in 2004 tot de oprichting van The Red Thread, een bonte verzameling van leuke naai-kits en patronen.

De do-it-yourself kit van de Sweeties bevat alles wat je nodig hebt om je eigen vriendje te maken. De bedrukte stof, het vulsel en het lint zit in het pakketje en natuurlijk ontbreekt een instructie niet.
Een Sweetie kan met de hand of met de naaimachine worden genaaid en is zeker ook geschikt voor beginners, of om bijvoorbeeld samen met je kind te maken. Wat extra leuk is, is dat elk popje haar of zijn naam op de rug heeft staan.

De Sweetie Petites zijn verkrijgbaar bij Djello, dè webwinkel waar je terecht kan voor meer originele producten met een sprekend do it yourself karakter.

Vorig artikelNachtje weg in Limburg: Hoeve de Plei
Volgend artikelSilly Sirkus door Sanne Dols
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in