Leuke kinderschoenen voor groeiende voeten

Leuke kinderschoenen voor groeiende voetenIk weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar bij de mijne groeien de voeten als kool. Mijn pubers hebben allemaal maat 39 of nog groter, alleen voor onze kleine Fee kan ik nog schattige kinderschoentjes shoppen. Dat doe ik nog steeds vaak online. Dan koop ik bijvoorbeeld kinderschoenen op shoesme.nl. Daar hebben ze bijvoorbeeld zulke leuke enkellaarsjes voor kids. 

Lees ook: Waarom zou je wandelschoenen kopen?

Leuke kinderschoenen voor groeiende voeten

Leuke kinderschoenen voor groeiende voeten dus. Want als je een beetje pech hebt, groeien kinderen wel twee maten per seizoen. Ik heb al wel eens meegemaakt dat ik nieuwe schoenen kocht en mijn zoon 3 weken later alweer zei dat ze te klein waren. Dat geloofde ik dan niet, maar toen ik zijn voeten liet opmeten bij de schoenenwinkel had hij nog geluk ook. Bizar! Gelukkig zagen zijn schoenen er nog redelijk uit en kon ik ze op Vinted verkopen voor een leuk prijsje. Dat scheelde weer. 

tof hoog schoentje kind

Enkellaarsjes en hoge laarzen

Het leuke van deze tijd van het jaar vind ik dat je vaak wel iets kunt scoren in de uitverkoop. Zeker mijn meiden hebben meerdere paren kinderschoenen in de kast staan, want ze willen kunnen afwisselen. Nu het weer wat kouder is dragen ze graag dikke maillots met stevige hoge laarzen, als het straks weer warmer wordt kiezen ze voor een dunne broek met enkellaarsjes. Maar de dames wisselen ook graag van kleur. Zwart is het meest populair, gevolgd door bruin. Mijn zoon kiest het liefst voor sneakers, dat is sinds de puberteit helemaal het ding. Wist je trouwens dat je bij Shoesme schoenen kunt vinden tot en met maat 41? Dus zelfs als ze grote maten krijgen kun je er nog prima terecht. 

Leuke kinderschoenen voor groeiende voeten sneakers

Te klein? Geef ze een tweede leven!

Ik vind het een verademing dat mijn oudste dochter in elk geval uitgegroeid is. Zij heeft nu maat 38 en is al geruime tijd niet meer gegroeid. Zij koopt af en toe iets nieuws en kan daar dus lang mee doen. Ze hoeft pas iets weg te gooien als ze haar schoenen echt versleten heeft. De schoenen van Lenthe bewaar ik nog voor Fee. Wat Fee niet meer past geef ik weg aan buren of vrienden met kleinere kinderen of ik zet ze tegenwoordig voor een redelijke prijs op Vinted. Zo krijgen ze een tweede leven en dat is alleen maar fijn. 

Hoe vaak koop jij nieuwe schoenen voor je kinderen? 

Leuke kinderschoenen voor groeiende voeten grijze laars

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #419
Volgend artikelRenovatie van een buitenhuis: tips voor een prachtige buitenruimte
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in