LoFff, the secret wardrobe…

Ik kan niet wachten, nee echt niet, totdat mijn dochter eindelijk in maat 104 gaat passen. Ik kijk daar al tijden naar uit, maar ja, ze groeit heeeeel langzaam en ik moet dus nog even geduld hebben. We beginnen net maat 98 in te komen. Nu vraag je je misschien af waarom ik dan zo hoop op die maat 104. Nou, dat ga ik vertellen. Ik vind namelijk het kledingmerk LoFff, te koop bij Mes Etoiles, helemaal te gek. Precies haar stijl, mijn dochter is namelijke een heus meisjes-meisje. De nieuwe collectie van LoFff heet ‘The secret wardrobe of Maria Fjodorovna’. Een rijke collectie met veel kant, jacquard en goud, maar wel soepel vallend en het kant is rekbaar. Er zijn veel jurken en overgooiers, naast gebreide rokjes met kwastjes, ceintuurs met kant en broeken. Er zijn drie kleurgroepen: classic (donker met accenten in goud en ecru), pink (oudroze met taupe en donkerbruin) en trend (vrolijke kleuren), waarbinnen gemixt kan worden. Bijzonder detail is het bedrukte kantdessin, ontwikkeld door LoFff zelf. De titel van de collectie verwijst naar het sprookjesboek dat door de ontwerpster is geschreven.

Exclusief voor alle Hip & Hot lezers is er op deze nieuwe collectie van LoFff een introductie korting beschikbaar. Vul in uw winkelwagen de kortingscode: “hipenhot” in en uw korting van 15% wordt automatisch verrekend.
Deze korting is geldig van 1 t/m 30 september 2010.

Vorig artikelThocobags
Volgend artikelGoedeschooltas
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in