Gratis extra korting online

Zoals de meeste lezers hier wel weten koop ik erg veel online. Dat moet ook wel: ik heb amper tijd om de stad in te gaan. Daar kan ik overigens wel erg van genieten als het een keertje lukt, maar een beetje webwinkelen ‘s avonds voor het slapen gaan kan ik erg waarderen. Als het me dan ook nog eens lukt om de beste deal te vinden door een producten met online korting te scoren, ga ik helemaal lekker slapen.

Voordelen van online winkelen

Als je geld wilt besparen op je aankopen, is online shoppen altijd aan te raden. Je kunt immers heel goed prijzen vergelijken. Ik probeer vaak lang via google te zoeken en ik bekijken niet alleen de voorste pagina’s. Dat zijn juist vaak de grote webwinkels die ook grote prijzen hanteren. Bij webwinkels die op pagina 5 of 6 van Goolge voorbij komen, vind ik soms veel betere aanbiedingen! Ik heb op die manier al veel bespaard.

Heimelijk genoegen

Een heimelijk genoegen vind ik het zoeke naar kortingscodes die werken. Dat is niet altijd eenvoudig, vaak vind je wel een korting maar werkt deze niet meer. Via het social media account van een merk of bedrijf worden soms leuke kortingscodes verspreid en als je dan net op het juiste moment kijkt, heb je wel eens geluk. Ook blogs mogen soms een periode met een kortingscode werken (ook hier op hip & hot) en niet zelden vergeten bedrijven die kortingscode ongeldig te maken. Zo kun je soms net wat goedkoper uit zijn.

Gratis extra korting online

Een andere manier om een aankoop goedkoper te kunnen doen is via een speciale website die exclusieve kortingen weggeeft als je een account hebt. Een van deze websites is bijvoorbeeld Shopkorting.nl. Hier meld je je aan als gebruiker. Zodra je ingelogged bent, ga je naar dezelfde winkel als waar je je aankoop wilt doen. Let op: dit geldt vooral voor de wat grotere ketens. Je kunt op de website zelf zien welke winkels er aangesloten zijn.

De moeite waard

Toch is het wel de moeite waard: ik heb bijvoorbeeld bij bol.com en de Wehkamp al aardig wat kunnen besparen dankzij deze truc. Wat zijn jouw tips om online kortingen te kunnen vinden?

Vorig artikelSlaapkamer op zolder
Volgend artikelNieuw huis, nieuw interieur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in