Koe & Boe

martijnmarliesStoere kindjes dragen stoere kleertjes. En daar speelden Marlies en Martijn (jawel, dat happy koppel van Boer zoekt Vrouw!) op in. Ze lanceerden een hip en stoer kledingmerk dat de naam Koe & Boe kreeg. Dit echte Hollandse product is ontworpen door Marlies, samen met ontwerpster Carola van Benthum. De vrolijke, stoere kleding leert kinderen over de boerderij. Op ieder shirt vertellen de koeien van boer Martijn je een leuke en leerzame boodschap.  Je kunt zelf de kleur van je shirtje of het tuniekje kiezen en welke koe je er op wilt hebben. De broekjes en jurkjes worden van echte overalstof gemaakt! Goede kwaliteit dus, waar je zowel buiten als binnen lekker mee kunt ravotten.

koe-en-boe

Wil je kennismaken met de stoere kleding van Koe & Boe? Dan bof je, want via Hip & Hot maak je kans om een cadeaubon van €25,00 te winnen! Zoek op de website van Koe & Boe het antwoord op de volgende vraag: welke teksten kunnen er allemaal op je t-shirt worden gezet? Mail het antwoord naar contact en wie weet kun jij straks iets moois voor je zoon of dochter uitzoeken! Ben je dit niet, maar zie je je zoon of dochter er wel graag stoer bij lopen? Dan bestel je hier al het leuks van Koe & Boe.

Vorig artikelMinimio
Volgend artikelBlijfwijs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in