Koe & Boe

martijnmarliesStoere kindjes dragen stoere kleertjes. En daar speelden Marlies en Martijn (jawel, dat happy koppel van Boer zoekt Vrouw!) op in. Ze lanceerden een hip en stoer kledingmerk dat de naam Koe & Boe kreeg. Dit echte Hollandse product is ontworpen door Marlies, samen met ontwerpster Carola van Benthum. Het merk is op de markt geweest van 2009 tot 2015. Helaas is de collectie van 2015 niet meer doorgegaan, zo is te lezen op de Facebookpagina van Koe & Boe.

Lees ook: Stoer & Sterk overalls

Koe & Boe

De vrolijke, stoere kleding leert kinderen over de boerderij. Op ieder shirt vertellen de koeien van boer Martijn je een leuke en leerzame boodschap.  Je kunt zelf de kleur van je shirtje of het tuniekje kiezen en welke koe je er op wilt hebben. De broekjes en jurkjes worden van echte overalstof gemaakt! Goede kwaliteit dus, waar je zowel buiten als binnen lekker mee kunt ravotten.

koe-en-boe

Coaching Mevrouw de Boer

Helaas bestaat het kledingmerk Koe & Boe niet meer. Misschien kun je ergens tweedehands nog een leuk shirt op de kop tikken, maar nieuwe shirts worden niet meer gemaakt. Wat leuk is, is dat Marlies samen met haar zus Mevrouw de Boer heeft op gezet: een coachingbedrijf voor Agrarische vrouwen. Dus ben jij die vrouw van een boer die dagelijks alle ballen in de lucht houdt en daar wat ondersteuning bij kan gebruiken, dan ben je daar aan het juiste adres! 

Vorig artikelPetra Boase, een Engelse ontwerpster
Volgend artikelMade it Australië
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in