Gribbeltje is jarig!

Gribbeltje verjaart deze maand! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Al 3 jaar lang ontwerpt Gribbeltje de hipste en meest kleurrijke geboortekaartjes die je je maar kunt bedenken! Keuze genoeg uit de vaste collectie, maar het is bij Gribbeltje ook zeker mogelijk om een geboortekaartje op maat te laten ontwerpen. Denk je eens in, een kaartje afgestemd op jullie wensen. Helemaal uniek en alleen voor jouw kindje! Das pas echt bijzonder. En toevallig weet ik dat Gribbeltje net een paar nieuwe ontwerpjes af heeft, namelijk de babushka/matroesjka kaartjes. Zijn ze niet geweldig leuk? Aan de binnenzijde is bovendien ruimte voor een ouder zusje in Babushkavorm. Ik vind ze hip!

Gribbeltje maakt trouwens ook wel eens schilderijtjes waar de kleur vanaf spat! En speciaal voor de 3 jarige verjaardag van Gribbeltje is er zo’n hip schilderij voor de kinderkamer te winnen. Het schilderij is een uitvergrote afbeelding van een Hollands ontwerp van Gribbeltje. De uitvergroting is 30 x 30 cm en de bijgeleverde lijst 50 x 50 cm. Wat je daarvoor moet doen is ons laten weten welk speeltuig er aan de binnenkant van het kaartje van Liam & Ruby voor komt. Je geeft je antwoord natuurlijk weer door via dit formulier en wie weet win jij zo’n hip schilderij! Deze actie loopt tot 26 februari 2010.

Vorig artikelEkobe
Volgend artikelSkjønn
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. ik had een wedstrijd gewonnen via mamma en zo en had toen kaarten gewonnen van gribbeltje. die zijn echt super geworden!!!!!! echt een aanrader.

    sandra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here