Pop It Fidget Toys kopen

Pop It Fidget Toys kopen regenbHeb jij jouw kinderen al gehoord over Pop It Fidget Toys? Het kan bijna niet anders of wel, want dit is namelijk een ware hype momenteel. Dat is niet voor niets, Pop It Fidget Toys zorgen namelijk voor minder stress bij kinderen. In deze tijd is dat zeker welkom, want kinderen krijgen nogal wat voor hun kiezen. Wat Pop It precies is ga ik in deze blog uitleggen. Wil je na het lezen Pop It Fidget Toys kopen, dan vind ik dat niet zo gek. Het zijn namelijk ideale cadeautjes voor kinderen van alle leeftijden. 

Lees ook: Fidget Toys, waar zijn ze goed voor?

Wat zijn Pop It Fidget Toys?

Ken je nog dat bubbeltjes plastic van vroeger? Als je ouders iets breekbaars kochten, dan zat dat vaak in de doos. Je kon er op drukken en dan hoorde je een geluidje. Ik vond het altijd erg leuk om te doen. Met mijn broertje vocht ik altijd om wie het mocht hebben. Meestal knipte mijn moeder het dan in tweeën, zodat wel allebei even veel hadden. We stampten er ook op, dan hoorde je heel veel bubbeltjes tegelijk knappen. Eigenlijk lijken Pop It Fidget Toys wel een beetje op dit bubbeltjes plastic. Maar dan in felgekleurde figuren en kun je ze hergebruiken. De rage komt bij TikTok vandaan, waar dit speelgoed met regelmaat geshowd wordt. 

Pop It Fidget Toys kopen

Pop It kun je eenvoudig online kopen. Qua prijs moet je denken aan zo’n €4 tot €12, afhankelijk van het formaat, de kleur en het figuur. Bij ons thuis zijn ze helemaal fan van de Pop It regenboog versie. Ik vind die zelf ook erg leuk voor de kinderen. Er zijn ook figuren verkrijgbaar, zoals een dinosaurus, unicorn, eendje, hartje, appeltje en nog veel meer. Er zijn zelfs Glow in the dark versies! Sommige kinderen hebben er maar eentje, maar er zijn ook kinderen met een hele verzameling. Tip: als je met ouders van vriendjes kunt bestellen, zijn de Pop It’s vaak goedkoper. 

Pop It Fidget Toys kopen

Waar is het goed voor?

Pedagogen zijn het er over eens: Pop It blijkt verrassend educatief en stress reducerend. Het doel is het indrukken van de bubbels en ze laten ploppen. Simpeler kan bijna niet he? Er worden op het schoolplein ook spelletjes verzonnen met de Pop It Fidget Toys. Om beurten indrukken, ieder een rij, wie kan het zo snel mogelijk, enz. Kinderen zijn heel creatief hiermee. Het allerbelangrijkste is dat ze er rustig van worden. Ook kinderen met autisme of adhd vinden het soms fijn om met Pop It aan de slag te gaan. Zo worden ze rustig, ze kunnen even ontladen. 

Voor volwassen en kinderen

Wie denkt dat Pop It alleen voor kinderen is heeft het mis. Veel volwassenen spelen er ook mee, al dan niet met de Fidget Toys van hun kinderen. Het is echt fijn om af en toe even te doen, ook wij worden er rustig van. Gewoon een minuut of 10, daarna weer wegleggen. Wil jij ook een Pop It kopen voor je kind? Het is een leuke verrassing om het op een kussen te leggen of als verjaardagscadeau te geven. Je koopt de Pop It Fidget Toys hier

Pop it fidget toys dino

Vorig artikelKaarten Marie-Laure Viriot kopen
Volgend artikelBoek review Verlost van verleiding
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in