Geboortekleed

boxkleed-van-geboortekaartjeIk schreef al eerder over de babyboom die er momenteel gaande is in mijn vriendenkring. En dan denk je net dat het even rustig wordt omdat alle baby’s geboren zijn, dient de volgende ronde zich alweer aan. De ene vriendin na de andere belt me om te vertellen dat het “raak” is! En ik maar zoeken naar originele kraamcadeautjes… Dat lukt me nog steeds trouwens. Er staat een hele lijst webshops in mijn favorieten om met jullie te delen. Daarvan is Geboortekleed er eentje. Geboortekleed is gespecialiseerd in exclusieve, persoonlijke geschenkartikelen, die zich uitstekend lenen als kraamcadeau. Met naam, geboortedatum/tijd, gewicht, lengte of iedere andere tekst en afbeelding. Zo zag ik er bijvoorbeeld een ontzettend leuk boxkleed gebaseerd op een geboortekaartje. Maar ook grappige knuffeldoekjes, picknickkleden, reversible strandlakens (heel handig met de zomer op komst!), horoscopen en nog veel meer hippe en unieke producten. Als je er iets koopt, steun je automatisch Villa Joep, een organisatie tegen kinderkanker. Nog meer reden dus om je cadeautje bij Geboortekleed te kopen!

Hip & Hot mag haar lezers tot 30 december 2009 een korting van 15% aanbieden indien je een bestelling plaatst bij Geboortekleed! Je vermeldt dan de kortingscode HH0904GK10 bij je bestelling.

speelkleed

Vorig artikelTassies
Volgend artikelGulf Coast Cottage
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in