Origineel: een labels of tags geboortekaartje!

f12fdf94-825c-470f-ac86-93286c164304Na 4 kindjes komen er hier echt geen baby’s meer, maar gelukkig ontvang ik nog wel regelmatig geboortekaartjes op de deurmat. Echt verrast ben ik als het iets bijzonders is. Zo zag ik laatste de nieuwe collectie van Lief, Leuk & Eigen, waarbij de geboortekaartjes in de vorm van een label zijn of een klein labeltje of tag aan het kaartje hebben hangen. Origineel!

Verschillende vormen
Er zijn verschillende vormen beschikbaar, zoals een hartje, een wolkje of een sterretje. Zo is er bijvoorbeeld de staande kaart. En de 3D kaart, met een wolkje, hartje of sterretjes uitgestansd, die je weer heel leuk aan je kaartje kan hangen. Superleuk vind ik de staande kaart met een fotostrip… Altijd leuk om de pasgeboren baby aan iedereen te laten zien. Door de fotostrip met bindtouw aan het kaartje te binden krijg je als ontvanger meteen een verrassende kriebel in je buik. De baby is er! Wil je liever zelf de kleuren of illustratie kiezen. Dat kan gewoon.
fd1b302a-616e-4b29-82b7-05eb43e9bdeb
Kwaliteit
De kaartjes bij Lief, Leuk & Eigen hebben een mooie kwaliteit. Ze drukken de enkele kaarten op extra dik papier, glad of klassiek. Vooral het laatste papiersoort is heel mooi. Bijna net karton! De kleuren zijn helder, ik houd vooral van de pasteltinten. Eigenlijk best een beetje jammer dat het geboortekaartjes-tijdperk voor mij voorbij is. Ik zou er zo graag nog eens eentje uitkiezen!
Ontwerp
Dorien is het gezicht achter Lief, Leuk & Eigen. Je mag haar altijd bellen om te vragen of ze mee kan kijken of kan helpen. Wil je geen standaard kaartje, maar een ontwerp op maat? Ook dat kan! De website werkt makkelijk, zelfs als je niet zo handig bent met internet en computers.
534ef6e9-8f97-46d0-b1f8-84a34660895c
Boy or girl?
Als je in blijde verwachting bent is het altijd spannend of je straks een jongen of een meisje krijgt. De meeste mensen vragen het tegenwoordig gewoon bij de 20 weken echo. Op dat moment kun je ook al voor het geboortekaartje in de goede richting gaan denken. Bij Lief, Leuk & Eigen hebben ze de kaartjes voor jongens, meisjes, tweeling, adoptiekindjes en kraamkaartjes gesorteerd, zodat je snel kunt zoeken tussen de categorie die jij nodig hebt. Handig toch?
89f8c024-f4aa-4370-877f-1fc1338b2300
Vorig artikel10 hippe herfstjurkjes in 2016
Volgend artikelHalloween kostuums om het spannend te maken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in