Hanging Houses

Echt helemaal te gek! Dit riep ik al toen ik zwanger was mijn dochtertje. Tijdens het surfen was ik gestuit op de site van Hanging Houses en ik wist meteen: mijn kindje krijgt een zo’n coole speeltent! Nu is mijn dochterje 1,5 en breekt de tijd van heerlijk buitenspelen aan… De speelhuisjes van Hanging Houses zijn echt té leuk! Van winkeltje tot kasteel en van vuurtoren tot zeekleed. Voor jongens en meisjes is dit super speelgoed. Buiten hang je de tent in een boom of je draait binnenshuis een haak in het plafond en klaar is Kees. Spelen maar!

Exra leuk zijn de accessoires die je bij elke tent kan krijgen. Zo zijn er bij de boerderij kippen met kuikentjes te koop en kun je bij de vuurtoren echte strand- en piratenitems scoren. Zo kunnen kinderen zich compleet vermaken in hun eigen wereldje. Ik ben verkocht! Nu nog kiezen welke tent het gaat worden…Bij Hanging Houses!

Vorig artikelEcht Zoet
Volgend artikelSlofjes met een goed gevoel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in