De happiest lunchbox met handige lunchtips

broodtrommel + boekje Het schooljaar is weer begonnen en naast nieuwe rugtassen moeten er ook weer nieuwe broodtrommels komen. Hier zijn de oude broodtrommel na een jaar gebruik vaak kapot of viezig. Ik neem dus het zekere voor het onzekere en regel een nieuwe. Zo duur zijn die dingen tenslotte niet.

Originele lunch

Natuurlijk neem ik me standaard voor om leuke lunch ideetjes op te zoeken. Niet per se bento, want daar heb ik ‘s morgens niet altijd de tijd voor, maar wel gezonde, originele snacks. Zeker voor Yuren, die zit nu op de vrije school, en daar wordt gezond eten nog eens extra benadrukt. Op internet vind je genoeg ideetjes.

happy lunchbox bananenbroodhappy lunchbox crackers

Happy lunchbox

Recent kwam ik deze leuke lunchbox op het spoor. Ze verkopen ‘m gewoon bij bol.com, een vrolijke trommel met een grappig boekje vol slimme lunchtips. De broodtrommel zelf is lekker groot en voorzien van een elastiek, zodat het deksel stevig blijft zitten. Er is ruimte om naast boterhammen ook nog andere lekkere extraatjes mee te geven. Ideaal. Daarnaast vind ik ‘m ook gewoon leuk! Hij heet niet voor niks Happy Lunchbox denk ik, hij ziet er ook heel happy uit. Een feestje om uit je tas te halen als de pauze begonnen is.

Wat staat er in het boekje?

Naast bananencake vind je ook recepten voor fruitspietjes en broodsterren, havermout, crackers, diverse sandwiches, wraps en allerlei andere leuke receptjes. Genoeg inspiratie voor een heel schooljaar!

Je koop het boekje en de Happy Lunchbox samen bij bol.com.

happy lunchbox

Vorig artikelSnel en efficiënt reizen: gebruik een trolley
Volgend artikelWat is jouw favoriete planner?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in