Snel en efficiënt reizen: gebruik een trolley

suitsuit geelDe afgelopen maanden heb ik aardig wat persreizen gemaakt. Om dan snel en efficiënt te kunnen reizen is het gebruik een trolley superhandig.

Van plek naar plek

Bij persreizen blijf je meestal niet op 1 plek. Meestal slaap je elke avond ergens anders. Dat betekent dus ook dat je je bagage iedere dag weer moet inpakken. Een trolley vind ik dan handiger dan een rugtas, omdat je in een trolley in één oogopslag kunt zien wat er in zit. Je kunt ‘m openklappen, waardoor je snel kunt pakken wat je nodig hebt, maar ook weer kunt opbergen.

Handbagage

Het scheelt enorm veel tijd als je alleen handbagage meeneemt. Een trolley met de juiste afmetingen, die door elke vliegmaatschappij geaccepteerd wordt om mee te nemen als handbagage, vind ik het fijnst. In plaats van uren wachten bij de bagageband tot je koffer eindelijk verschijnt, loop je fluitend de deur uit.

trolleys

Rollen

De meeste trolley’s hebben soepel lopende wieltjes (check dit bij je aankoop!). Dit is heel fijn als je op een luchthaven bent waar je ver moet lopen. Je koffer rolt dan zo met je mee en dat scheelt een hoop gedoe en irritatie. De overzichtelijkheid waarmee je een trolley inpakt is ook erg handig wanneer je bij de douane op de luchthaven je koffer moet openen. De medewerkers zien ook snel dat je geen bijzondere dingen bij je hebt en ook dit scheelt weer tijd.

Welke trolley?

Welke trolley jij wilt nemen moet je uiteraard zelf kiezen. Ik zou altijd rekening houden met de afmetingen voor handbagage. Wil je ook een grotere trolley om in te checken, dan kan dat natuurlijk ook. Voor wie regelmatig naar Amerika reist is het handig om te denken aan een TSA slot. Ga je daar nooit heen, dan is dit niet nodig.

Kleur en print

Welke kleur en print je kiest is afhankelijk van je smaak. Bij bagageonline.nl hebben ze trolley’s in alle soorten en maten. Door de handige zoekfunctie aan de rechterzijde vind je snel wat bij jou past. Ik ben recent gegaan voor een roze trolley van SUITSUIT, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Zo blij, dat ik er binnenkort nog eentje bij ga kopen. Een iets grotere versie, die ik zou kunnen inchecken indien nodig.

trolleys bagageonline

Vorig artikelDetoxen met Uzuma
Volgend artikelDe happiest lunchbox met handige lunchtips
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in