Happy Belly’s voor de hipste tweedehands zwangerschapskleding

happybellys_logo_metoutletToen ik in 2008 zwanger bleek van ons nakomertje (mijn oudsten waren 18 en 15), was ik, eenmaal bijgekomen van de schrik, zo blij! Maar je snapt dat we helemaal niets meer aan babyspulletjes in huis hadden. Geen meubels, geen kleertjes, geen accessoires. Maar gelukkig was er een enorm online aanbod. Dat bestond tijdens mijn eerdere zwangerschappen helemaal niet! Bijna de hele inrichting van de babykamer hebben we dan ook tweedehands kunnen kopen, maar ook babykleertjes waren volop te vinden. En, ook niet onbelangrijk: hele leuke en hippe zwangerschapskleding. Dat was in de negentiger jaren wel anders. Je leende wat hier en daar en je kocht of kreeg wat. En alles was vooral comfortabel, wijd en eigenlijk best heel lelijk.

Nu is het helemaal anders en is het aanbod van hippe zwangerschapskleding groot. Een fijne webshop voor je tweedehands zwangerschapskleding is Happy Belly’s. Happy Belly’s koopt en verkoopt tweedehands en outlet zwangerschapskleding. Ze hebben een groot assortiment wat heel handig is ingedeeld op kledinggroep. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk precies met het inleveren en kopen van tweedehands kleding?

broeken collage

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Je stuurt je kleding op of je brengt het naar Happy Belly’s toe. Zij checken de kwaliteit. Is het schoon en netjes? Geen vlekken of pluizen? Is het wel hip en hot? Dan wordt je kleding geaccepteerd en krijg je direct je opbrengst uitgekeerd. Je hoeft dus niet te wachten tot het artikel is verkocht. Wel zo fijn! En voldoet je kleding niet? Dan wordt het aan je retour gestuurd of vervalt het aan de stichting Baby Hope. En kopen bij Happy Belly’s werkt net zoals in een webshop met nieuwe kleding: in de winkelmand, afrekenen en klaar. Tweedehands zwangerschapskleding: betaalbaar en milieuvriendelijk door hergebruik. Wat wil je nou nog meer?

Zwemkleding collage

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Mijn eerste sieraad
Volgend artikelNationale Complimentendag, stuur een kaartje!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in