Heb jij al glasvezel internet?

Sinds wij in het nieuwe huis wonen hebben wij eindelijk glasvezelinternet. In ons oude huis kon dat dus nog niet, maar nu gelukkig wel. Ik ben daar heel enthousiast over, de snelheid is echt goed. Ik merk bijvoorbeeld nu dat als ik ergens anders op internet zit, ik ongeduldig word, omdat het internet zo traag is. Dat zegt genoeg lijkt me.

Razendsnel uploaden en downloaden

Het openen van een webpagina gaat lekker snel, maar als ik plaatjes moet uploaden of iets van mijn werk wil downloaden ben ik ook zo klaar. Dat scheelt enorm veel tijd, want ik ben natuurlijk regelmatig met foto’s en afbeeldingen in de weer voor mijn website. Als dat heel traag gaat, dan kost me dat bakken met tijd. En die tijd kan ik nou net zo goed gebruiken. Ideaal dus dat dit met glasvezelinternet wel snel gaat.

Stabiel internet

Met glasvezel heb je enorm stabiel internet in huis. Je internetsnelheid wordt niet meer verstoord door externe factoren. Je kunt er dus op vertrouwen dat je altijd een stabiele snelheid hebt en je hoeft je dus niet meer te irriteren dat het de ene keer sneller is dan de andere keer.

Tv kijken

Met glasvezel van KPN geniet je bovendien van haarscherpe beeldkwaliteit. Je kijkt televisie waar, wanneer en hoe jij wilt met Interactieve TV. Met Begin Gemist, Live Pauzeren en Interactieve TV Online hoef je niets meer te missen. Ik kijk tegenwoordig nooit meer iets live, alles kijk ik op een moment dat het mij uitkomt. Dat is dus vaak ‘s avonds in bed, als ik met alles klaar ben en nog even lekker wil ontspannen voor ik in slaap val. En als ik dan in slaap val, dan is dat ook niet erg, want dan kan ik het de volgende dag weer verder kijken.

Glasvezel voordelen van KPN

Zoals hierboven beschreven zijn er dus flink wat glasvezel voordelen van KPN. Ik kan het iedereen aanraden, dat glasvezel internet is net zo fijn als ze beloven. Hoe hebben jullie het internet geregeld? En ben je daar tevreden over of niet?

Vorig artikelNieuw huis, nieuw interieur
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #141
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in