Herenschoenen die lekker zitten

De meeste mensen kennen Van Bommel schoenen wel.  Van Bommel is een Nederlandse schoenfabrikant. Het is een familiebedrijf en vermoedelijk stamt dit bedrijf uit een schoenmakersgilde waarvan de oorsprong in de 18e eeuw ligt. Vroeger werden schoenen natuurlijk met de hand gemaakt. Machines ontstonden pas rond 1900 en daar deed van Bommel natuurlijk ook aan mee. Van Bommel heeft prijzen ontvangen voor de schoenen. Het zijn herenschoenen die lekker zitten.

Trendy gymschoenen

Vanaf 1990 zag je steeds vaker mensen op gymschoenen lopen. Van Bommel had zich juist op nette schoenen gericht en merkte dat. Toch wilden ze meedoen met de nieuwe trend en zodoende werd het merk “Floris van bommel herenschoenen” opgezet. Nu kun je dus voor beide merken terecht, ook online.

Nooit genoeg schoenen

Nu kun je in mijn optiek nooit genoeg schoenen hebben. Ik hou ervan als mijn man zijn outfit goed combineert en dus heeft hij wel meerdere paren nodig. Dat is niet zonde van het geld, want daardoor draag je elk paar minder vaak, dus doe je er uiteindelijk wel net zo lang mee als wanneer je slechts met 1 of 2 paar schoenen door het leven gaat. Dan moet je toch wel elk half jaar weer nieuwe kopen, omdat ze versleten zijn. Mix and match is dus the key!

6 paar schoenen die je in je kast moet hebben als man

Wat mij betreft zijn er 6 paar herenschoenen die je als man zeker in je kast moet hebben. Om te beginnen moet je een net paar schoenen hebben, voor onder een pantalon. Liefst in zwart en bruin. Daarnaast kan een paar sneakers natuurlijk niet ontbreken. In een lekker sportief kleurtje, voor onder een spijkerbroek ofzo. Tot slot zijn 3 modellen in verschillende kleuren van van Bommel een must vind ik. Een beetje zo’n tussenin model: niet te netjes, maar ook niet te casual.

Herenschoenen die lekker zitten

Hoe dan ook, als jij op zoek bent naar herenschoenen die lekker zitten, dan ben je bij Van Bommel aan het juiste adres. Investeer een keer goed en je kunt zo een paar jaar voor uit. Hoef je dus niet telkens dezelfde stappers aan, maar kun je matchen bij je outfit. Toch draag je met van Bommel wel telkens dezelfde pasvorm en kwaliteit. Prima toch?

Vorig artikelWintertijd, spelletjestijd
Volgend artikelDisney on Ice 2018
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in