Disney on Ice 2018

Vorig jaar waren wij uitgenodigd om met het hele gezin naar Disney on Ice te gaan met de kinderen. Dat was toen een geweldige ervaring. We hebben zo genoten: de kinderen van het spektakel op het ijs en wij vooral van de kinderen die zo zaten te genieten. Het allerleukste is: dit jaar mogen we weer. En jij kunt ook kans maken op gratis tickets voor Disney on Ice 2018!

Disney on Ice 2018

Dit jaar is een extra bijzonder jaar, want Disney On Ice viert 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show. Rond deze pre-show is een speciale win-actie opgezet waarbij je niet alleen tickets, maar ook een Meet & Greet kan winnen! Deze actie loopt tot 30 november, doe dus snel mee, dan maak je nog een kans.

Een wervelende show

De magie van Disney on Ice pas helemaal bij deze tijd van het jaar. Denk aan glühwein, warme chocolademelk, warme kleren en ijs, veel ijs. De schaatsers dansen de sterren van de hemel en het is steeds weer een verrassing welke Disney figuren voorbij komen. Er is veel aandacht besteed aan de kostuums en het decor, waardoor jong en oud zijn ogen uit zal kijken. Ik vond de sfeer geweldig, het deed me denken aan glitter en glamour. Disney On Ice is een hele grote aanrader als het gaat om gezinsuitjes!

Doe mee en win!

Doe de Mickey Mouse Dans en maak kans op tickets voor Disney On Ice inclusief Meet & Greet! Zoals gezegd viert Disney On Ice 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show en jij kan daar dus bij zijn!

Doe mee aan de Mickey Mouse Dans wedstrijd en maak kans op vier tickets voor Disney On Ice en een ontmoeting met Mickey Mouse en Minnie Mouse. Kijk HIER hoe je mee kan doen! Wie weet zie ik je dan wel daar?

 Kaarten kopen voor Disney On Ice

Heb je geen zin om te wachten of je gewonnen hebt en wil je gewoon sowieso kaarten kopen? Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice komt van 12 t/m 30 december naar Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Vorig artikelHerenschoenen die lekker zitten
Volgend artikelMonopoly, de valsspelerseditie, is dat een leuk spel?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in