Mienoesj

Op deze mooie Valentijnszondag, waarop ik met manlief en onze net 3 jarige dochter (geboren een half uur voor Valentijnsdag) lekker uit eten ga, vertel ik jullie graag over de lieve Belgische webshop Mienoesj. Bij Mienoesj verkopen ze allerlei mooie spulletjes, voor kindjes en hun mama’s. Helemaal hipperdepip, want felle kleurtjes, mooi design en kekke en vaak retro printjes. Voor deze mama, die heel binnenkort een meisjeskamer voor haar 3 jarige dochter mag gaan inrichten een walhalla. Het is teveel om op te noemen wat voor moois ik al gespot heb in deze veelzijdige shop, dus ik raad je aan zelf even eens te gaan snuffelen bij Mienoesj.

En speciaal omdat het vandaag Valentijnsdag is, en iedereen in de stemming is van liefde, de kleur rood en hartjes, heeft Mienoesj een spetterende Valentijnsactie bedacht. Wie meedoet, maakt kans op 1 van de 3 hartjeslampen die Mienoesj beschikbaar stelt voor de winactie. En die zijn leuk! Er zijn 2 roze en er is 1 wit lampje te winnen. Meedoen dus! Wat je moet doen is even op de website kijken welke kleur de pootjes van de snoezige knuffelhond hebben en dit doorgeven via dit formulier. Wie weet mag jij dan straks zo’n hip hartjeslampje in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 14 maart 2010.

Vorig artikelHibbies
Volgend artikelBaby elastiek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in