Het belang van natuurlijke huidverzorging voor tieners

Al sinds ik een jong meisje ben verzorg ik mijn gezichtshuid goed. Schoonmaken, hydrateren en een dag- en nachtcréme behoren al jarenlang tot mijn dagelijks ritueel. Sinds mijn pubertijd scrub ik regelmatig en ook een maskertje vind ik heerlijk. En zo af en toe een bezoek aan de schoonheidsspecialiste hoort er natuurlijk ook bij.

De jongeren van nu doen te weinig om hun huid te beschermen voor later. Want waarom zou je dat doen, nu je huid nog mooi en gezond is? En dat is natuurlijk heel jammer! Dat vonden de oprichters van Young Beauty ook. Young Beauty is een webshop waar je hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten kunt kopen, speciaal voor de jonge huid.

Natuurlijk is gezond eten en bewegen van belang om je huid gezond te houden. Maar als je daarnaast producten gebruikt die vol zitten met chemicaliën, schiet het natuurlijk niet echt op. Het gebruik van producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten is daarom net zo belangrijk!

alleEbenenkomplett-2-600x600

Een fijne lijn voor de jonge huid is Beauty Bee. Er zitten alleen natuurlijke materialen in en het bevat geen onnodige toevoegingen. De Freshly Squeezed Dagcrème bijvoorbeeld bestaat uit de beste natuurlijke ingrediënten. Het is een crème die geschikt is voor alle huidtypen en er zit veel vitamine C, jojoba- en amandelolie in. Uiteraard is de crème dierproef-vrij.Kombination_04ak-600x600

Ook de Peach Perfect lippenbalsem is een heel fijn product. De lippenbalm smaakt, je raadt het al, naar perzik! Het is 100% natuurlijk en het houdt je lippen soepel en zacht. De shea butter die er in zit beschermt de lippen tegen invloeden van buiten. En voor wat extra vochtinbreng zorgt de kokos olie, die ook in de balsem verwerkt zit.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here