Hip dessin: zigzag

Ik houd erg van graphic prints. Al heel lang vind ik dit dessin erg gaaf voor in huis. Maar ik moest altijd erg goed zoeken eer ik wat leuks vond. Maar nu liggen de winkels er vol mee. Niet alleen vind je deze print terug in allerlei woonaccessoires maar ook in (kinder)kleding. Leuk, leuk, leuk!

Chevron

Chevron of zigzag
Chevron en zigzag zijn eigenlijk twee verschillende dessins die veelal doorelkaar heen worden gebruikt. Officieel is zigzag een doorlopende lijn met pieken en dalen en bij chevron loopt de piek van de ene kleur over in de piek van de andere kleur. Maar goed, dat even tussendoor gezegd. Strikt genomen vind ik dus vooral zigzag erg leuk.

Niet dat ik mijn hele huis van top tot teen gedecoreerd heb met deze print, maar van deze fijne spulletjes krijg ik toch wel restyle-kriebels.

zigzagzigzag-dessin

En ook deze ergonomische draagzak van Ergobaby is werkelijk prachtig!

Draagzak Ergobaby chevron zigzag

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #29
Volgend artikelEeuwig ruisen de bossen in Zweden
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in